Разбра се полът на бебето, което чака Орхан Мурад

  • 07 септември 2022 16:07

  • 11758
  • 7
Разбра се полът на бебето, което чака Орхан Мурад
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Певецът Орхан Мурад разкри пола на бебето, което очакват с новата му съпруга. 55-годишният и любимата му Камелия Добрева са на седмото небе от щастие.

"Това, че ще ставам баща... за тези неща не се говори, докато не се роди детето. Все още не искам да кажа. Няма нищо лошо да стана баща и на едно момче, Господ си знае работата. Засега ще замълча", заяви изпълнителят от своя страна по повод новината, че ще става отново татко. По думите му той живял богоугодно и правил само добро на хората. "Бил съм и нещастен по някой път, но за кратко - от беди, от предателства. Но съм непоправим оптимист, обичам си живота. Не обичам да говоря за личния си живот", казва Орхан Мурад.

Орхан Мурад се ожени отново

В същото време скандалната изпълнителка Сузанита ще роди в чужбина, като вече е избрала име на бебето си. Новините бяха потвърдени и от майката на Сузанита - Шенай.

"Всичко за раждането е вече готово, като дори името е измислено. Бебето ще се казва Красимир. Така избра дъщеря ми и ще се роди в чужбина", обясни пред "България Днес" бившата съпруга на Орхан Мурад, която има нов човек в живота си.

"Влюбена съм, но няма да покажа мъжа на живота си! Това не е нужно на никого. Не че толкова вярвам в суеверия, но с Орхан Мурад видях какво е да си постоянно в устата на хората я за добро, я за лошо. Затова щастието е в тишината" - категорична е Шенай. След раздялата с Орхан, с когото не само че не говори, но и не търси никакъв контакт, Шенай се разхубави, отслабна и започна да се грижи за себе си, нещо, което по думите й загърбвала във връзката си с певеца.

Вижте повече тук:

Novini.bg
11758 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2022.09.08 | 07:46

7
МАМА ВИ И БОК.ЛУЦИ ЧАЛГАРСКИ ХОРАТА ЕДНА ЖЕНА Нямат ЗА цяЛ ЖИВОТ ТИЯ дърти манафи сменят по 10
PaulaFox

2022.09.07 | 19:14

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.09.08 | 05:45

6
В.Н.И.М.А.Н.И.Е: Тези мошеници мамят и тормозят хора ...2021/10/17 › внимание-тези-моше... 17.10.2021 г. — П.о.л.и.н.а С.т.а.н.ч.е.в.а Х.а.м.и.д и Н.а.д.е.ж.д.а Д.о.й.ч.е.в.а. 0. Споделете. - ----. За п.р.е.с.т.ъ.п.н.а г.р.у.па., която върлува в София, сигнализират читатели ... ........................................................................................................................ надежда дойчева - ВИЖ МЕ ЧЕ КОЛКО СЪМ УБАВ МАНГАЛ ЧРЕЗ БАЙ ГУГЪЛ ТЪРСАЧО МИ.

2022.09.08 | 05:45

5
!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА и КЛИП. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! ................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.
Сърбеца

2022.09.07 | 20:33

4
Отпусал е малката прости-туираща пико ку.рва ! Евала на човека

2022.09.07 | 17:26

2
И ТО ЛИ ЩЕ СЕ РОДИ СЛЯПО КАТО ДЯДО СИ?

2022.09.07 | 17:25

1
Джендър

Добави коментар

Водещи новини