Лили Иванова: Светът е различен

  • 05 декември 2021 10:48

  • 5242
  • 4
Лили Иванова: Светът е различен
© Булфото (архив)

Не съм отсъствала толкова дълго от сцената, не ми беше никак приятно. Светът е много различен. Това заяви в ексклузивно интервю за "Денят започва с Георги Любенов" примата на българската музика Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи.

Дни преди концертите си в зала 1 на НДК (14/15/16 декември) неповторимата певица говори пред Георги Любенов за музикалните си емоции и любимата публика.

"Не съм отчаяна в никакъв случай, но светът е различен и ние трябва да сме готови да посрещнем всяко предизвикателство. Тези 2 години ми се сториха най-големия кошмар, защото ме разделиха с моята любима публика, с моето щастие", заяви Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи.

Тя коментира, че публиката ѝ е липсвала, като е успяла за 2 години да отдели житото от плявата. Оценила е своето обкръжение, хората, които познава и с които работи. Игнорирам абсолютно всичко. Имам пъклени планове и пъклени идеи, затова и много трудно заспивам, каза Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи.

"Сутринта като се събудим животът е по-различен и реалността, особено в днешното време, е много различна", допълни примата.

Тя коментира, че никой не знае какви времена ще доживеем.

Лили Иванова упражни правото си на глас и пожела щастие на всички българи

"Аз съм готова винаги да посрещна и най-лошото, това съм го възпитала в себе си. И не правя трагедии, по-добре човек да е подготвен за нещо, да внимава какво ще му донесе утрешният ден, а не да си гради пясъчни кули".

Дисциплината за мен е закон, допълни Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи. Коментира, че е емоционална и това понякога ѝ пречи, но не може да се промени.

..."Нищо не знаят за мен"..., каза Иванова.

Калина Христова
5242 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
tom

2021.12.05 | 13:04

4
taka e lili svetat na evropederasite e razlicen niama nishto obshto sas svetat koito ni beshe sazdal komunizamat
СУНАЙ

2021.12.05 | 11:10

1
КАТО НЕ ТИ ИЗНАСЯ ОВИЯ РЕД СЕ ГЪТАЙ МЪРШО И БЕЗ ТОВА МНОГО СЕ ЗАСЕДЯ!
млък

2021.12.05 | 12:18

3
ПедалМършав!!!!!
Кирчо на Кокорчо

2021.12.05 | 12:09

2
Разделят ли те от парите на глупаците и ти става много тежко, така е.

Добави коментар

Водещи новини