Глория се покри след като я изписаха от болницата

17 януари 2021 12:12

Глория се покри след като я изписаха от болницата
© Instagram
3067 3

Глория вече е вкъщи. Примата на фолка е изписана от ВМА след два поредни негативни теста за коронавирус и в момента се възстановява в дома си в покрайнините на София. Това потвърди гримьорът Борислав Соколов-Бони, който предаде от нейно име благодарности на почитателите ѝ за загрижеността им.

Певицата все още не казва и дума по въпроса как е била приета точно във ВМА, който феновете ѝ бяха задали. Не е коментирала и скандалното си участие на Коледа в ресторанта на хотел край Велинград. Знае се, че за него е получила солиден хонорар.

Зетят на Глория я прибра от болницата

„Поради многобройните въпроси около състоянието на моята приятелка Глория, искам наведнъж да ви отговоря и да дам яснота за нейното състояние! Тя се възстановява изключително бързо, благодарение на грижите на целия екип във ВМА. Вече е напълно излекувана и изписана. Предавам ви нейните благодарности, поздрави и прегръдки за вашата загриженост към нея! Изключително тежко е състоянието за всеки, който се сблъска с COVID-19, а нейният съвет към всички вас е да не подценявате ситуацията и да бъдете отговорни към здравето на вас и вашите близки”, написа Бони в социалната мрежа. В неделя Глория се прибра вкъщи, след като бе лекувана във ВМА, заради влошено си състояние.

Глория е във ВМА

Примата на попфолка обяви, че е с положителен тест за коронавирус навръх Нова година. Заради усложнения, потърсила лекарска помощ. И призова последователите си да бъдат внимателни и да взимат навременни мерки. Междувременно певицата е в трепетно очакване на раждането на първото си внуче. Дъщеря ѝ Симона вече е в напреднала бременност и скоро ще стане майка.

Глория посрещнала Новата година с COVID-19

 

 

Novini.bg
3067 3

Свързани новини

Коментари (3)

Добави коментар

2021.01.17 | 18:10

126928
Тя има страхотно тяло и с нея се любим ежедневно по няколко пъти. Жалко, че докато беше в болницата й се налагаше да мастурбира.

2021.01.17 | 14:25

126613
Тя е у дома да се поeбем и да наваксаме изпуснатото. Тя е на възраст, в което й се чyка повече от всякога

2021.01.17 | 14:03

126586
Беше на магистралата

Добави коментар