Скандалът между Тейлър Суифт и бившата ѝ звукозаписна компания се разраства

Спорът между певицата Тейлър Суифт и магната от американската звукозаписна индустрия Скутър Браун е станал причина семейството му да получи смъртни заплахи.

Това заяви самият Скутър Браун. Спорът е свързан с правата върху стари нейни песни. Двадесет и девет годишната певица обвини Браун, че упражнява "тираничен контрол" и не й позволява да изпълни стари свои песни по телевизията.

Тейлър Суифт: Не ми разрешават да пея хитовете си

Певицата се оплака в социалните медии, че ръководителите на бившия й лейбъл Скутър Браун и Скот Борчета, които притежават правата върху старите й записи, се опитват да блокират изпълнението й по телевизията. "Посланието им е ясно", се казва в информация, качена от Суифт в интернет. "Казано с други думи, бъди добро момиче и мълчи", предаде БТА, цитирайки АФП.

Тейлър Суифт ще получи първата награда "Жена на десетилетието" на "Билборд"

В отговор звукозаписната компания "Биг машин", управлявана от Борчета и придобита от Скутър Браун през юли, направи изявление, с което потвърди, че Тейлър Суифт може да изпълни потпури от свои стари песни на предстоящата церемония за Американските музикални награди.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Горещо

още

Анкета

Постигна ли перфектната визия Джулияна Гани?

Постигна ли перфектната визия Джулияна Гани?

Избрано от Интернет