Камен Воденичаров ще е водещ в новата телевизия на Слави

Камен Воденичаров ще е водещ на предаването "Вечерта на "Ку-ку бенд" в новата телевизия на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в - 7/8 ТВ, която стартира на 4 ноември. Новината съобщи лично Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в в страницата си във Фейсбук.

Той публикува и видеоклип, в който се вижда как съоснователят на Студентска програма "Ку-ку" прегръща музикантите от бенда.

"Вечерта на Ку-ку бенд" ще се излъчва всяка сряда вечер от 20.30 часа. "Щрак! Изненадите не спират", са финалните думи на Воденичаров в анонса на шоуто.

Камен Воденичаров, Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в и Тончо Токмакчиев създадоха Студентска програма "Ку-Ку" през 1990 г., а по-късно и телевизионното предаване "Каналето". След това обаче Трифонов и Воденичаров се скараха и пътищата им се разделиха. С част от екипа Слави създаде "Хъшове" и впоследствие "Шоуто на Слави". Камен пък остана в БНТ с "Шоуто на Канала". След години в свое интервю Камен Воденичаров обясни, че причината за раздялата с Трифонов не е една, но основната била различната визия за развитието на нещата. По думите му, двамата не можели да работят спокойно в екип, като се разминавали и по отношение на стила музика, която да се изпълнява и продуцира.

"Изобщо разминавахме се почти във всичко. А така не може да се работи", заключи тогава Воденичаров.

Коментари

 1. 2019.10.31 | 11:37

  Големи шансове има Дългия да стане следващият Бареков, може би дори Волен Сидеров или даже следващият Бойко Борисов. Не го подценявайте, силен е много, а с една добра телевизия ще дръпне и на изборите догодина ще вземе 15-20% от воле.

 2. 2019.10.30 | 16:50

  Педали , помияри , мастиии . ...а може би и още нещо ... ! Дали ще е пак простащина ...?

 3. 2019.10.30 | 16:01

  Двамата са гей партньори.

 4. 2019.10.30 | 15:59

  Явно е изгладнял Камен , за да се подложи доброволно на тормоза от страна на истеричната Чалга-Манерка !

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още