Новата татуировка на Лейди Гага вдъхновена от „Роди се звезда“

  • 16 февруари 2019 08:20

  • 5724
  • 1
Новата татуировка на Лейди Гага вдъхновена от „Роди се звезда“
© Getty Images

Новата татуировка на певицата и актриса Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в е вдъхновена от филма "Роди се звезда" и песента "La Vie En Rose" на Едит Пиаф, съобщи Контактмюзик.

Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в е показала придобивката си в Instagram.

В номинираната за "Оскар" романтична драма "Роди се звезда" 32-годишната певица и актриса се превъплъщава в образа на Али. В една от началните сцени на филма героинята на Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в изпълнява знаковата песен от 1947 г. на Едит Пиаф в бар за травестити пред персонажа Джаксън Мейн (Брадли Купър).

Купър, който е и режисьор на филма и първоначално е искал певицата Бионсе за ролята, преди време разкри, че след като е чул Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в да пее на живо, е разбрал, че тя трябва да изиграе Али.

Последвайте канала на

БТА
5724 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини