Ваня Костова се нахвърли върху Валентин Кулагин, той напусна шоуто (обновена+снимки)

  • 15 октомври 2018 22:00

  • 55756
  • 11
Ваня Костова се нахвърли върху Валентин Кулагин, той напусна шоуто (обновена+снимки)
©

Гримьорът Валентин Кулагин накара певицата Ваня Костова да избухне и да го нападне. Повод за стана прякорът, който прякора, който ѝ лепна Кулагин - Дъртанян. След словесна провокация тя удари три пъти гримьора. Заради недопустимото му поведение зрителите гласуваха гримьорът да напусне шоуто.

Заради извънредната ситуация бяха отменени номинациите тази вечер. Припомняме, че именно Кулагин беше с най-много номинации от съквартирантите си. Фитнес инструкторът Ричард беше вторият с най-много номинации. Мистър София си навлече гнева на женската част в Къщата заради изразеното мнение, че жените трябва да готвят и чистят на мъжете. Другият, който трябваше да се бори за зрителския вот, е Божана.

След нападението Кулагин незабавно поиска да напусне формата, тъй като и той психически не издържал обстановката. Стилистът събрал куфарите си и помолил приятели да го приберат. Повече от час психолози и продуценти се опитвали да го разубеждават да не напуска имението в с. Нови хан. На следващия ден гримьорът настоя да го прегледа лекар, защото пръстът му се е подул. По думите му, когато са се опитвали да го върнат в шоуто Петко му е извил пръста. Скандалният гримьор започна да чупи покъщнина докато чакаше лекар и беснееше, че е окован с вериги. Лекарката, която дойде отнесе гнева му: "Ти с какво можеш да ми помогнеш, малка злобарко?" Въпреки това Кулагин беше прегледан, поставиха му обезболяващо и той се успокои.

На сутринта съквартирантите завариха пълна разруха в кухнята на Къщата - купища стъкла по поводвете, масата и мивката. В това време Кулагин си спеше спокойно в леглото. Лидерът на Къщата Петко поиска обяснение от гримьора и го накара да си изчисти поразиите. Това стана повод за нов жесток скандал. Чуваха се грозни обиди и заплахи. Валентин ги обвини, че нямат елементарни хигиени навици, докато всички почистваха поразиите му.

Певицата и гримьорът крепяха прилични взаимоотношения, до момента в който Кулагин не реши да се пренесе в нейната спалня. Костова се напрегна и двамата започнаха да разменят грозни словесни нападки. "Това лице има нужда от висококвалифицирана медицинска помощ, психиатър. Исках да извадя доброто у него, но той е непоправим", категорична бе тя.

На свой ред Кулагин бързо смени тактиката и директно захвана да я обижда в очите. "Болна, стара, нечистоплътна, нямаш място тук и изкукала старица", бяха част от обидите, които Ваня Костова трябваше да изтърпи. Тя му каза да престане, защото ще го удари, но гримьорът само се изсмя. В един момент тя не издържа и му се нахвърли с юмруци. Наложи се съквартирантите да я удържат.

Ваня Костова започна първа, като се опита да навре в устата на Кулагин, мръсна салфетка. След това излезе навън, а гримьорът я последва и се опита да ѝ мушне скилидка чесън в устата. Тя го удари със шише в главата. След това Папи Ханс застана плътно до гримьора и го стресна. Последва ответна реакция на Валентин, който удари една глава на Ханс. След това съквартирантите го спряха, за да не се саморазправи с гримьора.

След бруталните сцени, зрителите трябваше да решат кой от двамата да си тръгне завинаги от шоуто. Това бе Валентин Кулагин.

 

Мая Йорданова
55756 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2018.10.16 | 22:51

11
каквито виповете , такава и държавата.
ей недовиждащи

2018.10.16 | 00:40

3
В.Костова или който и да е възрастен човек ,не му дава право да посяга.Най жалкото е,че излъга всичките вътре с цел манипулация,че Кулагин е този който пръв и е посегнал.Бих искал в подобна ситуация да попаднат и другите мишоци,та да видим те как ще постъпят.Тази жена е жалка,злобна зад лицето и на добрата християнка,се крие отмъстителна душица.Каква ли е историята за изгонването и от Тоника.Лъжкиня .
teo

2018.10.16 | 22:35

10
В предаването каза,че Гого и казал да се маха от Тоника.А въпроса ми е че,по това време групата беше от около 10 човека и как така никой от тях не е застанал зад нея ,за да я защити.
Никола

2018.10.16 | 08:54

8
Човече всичко е нагласено те дори не са се удряли силно това просто е актьорска игра за пред зрителите
Деси

2018.10.16 | 05:08

7
Кулагин е страхотен ,той трябваше да спечели
sasho

2018.10.16 | 11:02

9
a ti si prosta kuchka

tmt

2018.10.16 | 02:04

5
Тая свиня може да е забавна единствено за същия род твари , като нея....
sasd

2018.10.16 | 02:20

6
трай бе лешпер
сда

2018.10.16 | 01:23

4
сега ще ги гледаме как спят и ядат по цял ден хаха тоя Кулагин поне беше забавен
nix

2018.10.15 | 22:25

2
ам решихме вече, Колагена излита. Прави шоу ама вече е нетърпим.
Ейй големи педали сте

2018.10.15 | 22:08

1
Къде ги видяхте тези юмруци...
Бахти и кавалите

Добави коментар

Водещи новини