Пастор възвръща изгубена ерекция с Божията помощ (видео)

  • 10 ноември 2017 13:28

  • 4172
  • 1
Пастор възвръща изгубена ерекция с Божията помощ (видео)
© Twitter

Южноафриканският пастор Пасека "Мборо" Моцоенанг възвръща изгубената сексуална мощ на миряните си с Божията помощ и специални молитви, пише в. "Метро".

Той проповядва по телевизионен канал в Совето. Медията отказала да излъчи чудотворното му лечение, защото след изцеряването, мирянинът, възвърнал мъжествеността си, го ударил на секс с благодарната му съпруга пред екипа. Телевизията отказала да излъчи кадрите, считайки ги за порно.

Сега пастор Мборо възнамерява да организира протестно шествие пред седалището на телевизионния канал, който отмени седмичното му шоу.

"Исках да спра двойката, да не прави секс, но те не можаха да се въздържат, тъй като от месеци не го бяха правили" коментира преподобният Мборо, цитиран от БТА.

Госпожа Табисиле се представила преди време на божия служител и му се оплакала, че съпругът й страдал от еректилна дисфункция, след като вече имали три деца. Тя не искала да загърбят интимните си отношения. Пасторът навестил двойката в спалнята им, накарал ги да сложат ръцете пред интимните си части и започнал да се моли за тях. Мъжът начаса възвърнал ерекцията си и побързал да се възползва от нея.

Мборо не включил неприличните кадри в предаването си, но въпреки това тв каналът свалил два негови епизода, защото в тях били включени свидетелствата на излекуваната двойка.

Последвайте канала на

Novini.bg
4172 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
RUSLAN AZMANOV

2017.11.10 | 21:58

1
ANATEMA!V ADA VE4NO DA GORITE!NE SE PODIGRAVAITE VE4E I SE KAITE I BOG DANO VI PROSTI TAZI HULA!

Добави коментар

Водещи новини