Без силиконки на Мис Плеймейт тази година

  • 14 октомври 2017 19:49

  • 26236
  • 0
Без силиконки на Мис Плеймейт тази година
© Булфото (архив)

Конкурсът Мис Плеймейт 2017 тази година ще се проведе без участието на силиконови мадами. Организаторите ще търсят истинската женственост и естествена еротика, вместо фалша, пише "Телеграф".

Три майки ще се борят за титлата тази година, на възраст между 18 и 30 години ще се опитат да представят себе си в най-добрата светлина в сряда, 18 октомври под зоркия поглед на миските Маги Бадер, Ася Капчикова, Златка ДимитроваЗлатка Димитрова Златка Димитрова e родена в Бургас, зодия Телец. Завършва висше икономическо, Светлана Василева и останалите в бранша. Повечето момичета са неомъжени и работят като танцьорки. Някои имат собствен бизнес, а една от участничките ремонтира мотори.

В голямата битка ще влезе и телевизионна звезда, която е позната на широката аудитория. В хайлайф средите вече се спрягат имена, но от Плейбой твърдят, че още не са готови с избора си на 100%. Почитателите нямат търпение да се запознаят с участничките, тъй като естествената красота не е била част от конкурса.

Победителката ще се обяви през декември, а до тогава участничките ще се опитват да защитят приза. И тази година наградата ще е впечатляваща – както паричната, така и предметната.

През следващите месеци чаровниците ще красят корицата на Плейбой.

Novini.bg
26236 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини