Доли Партън мислела за самоубийство

  • 08 май 2017 19:11

  • 5474
  • 1
Доли Партън мислела за самоубийство
© Gettyimages

Певицата Доли Партън довери, че обмисляла да се самоубие, когато нейна любовна връзка се провалила, съобщава "Контактмюзик".

Доли щяла да се застреля, но кучето й се намесило в последния момент и това я накарало да не натисне спусъка. Изпълнителката на хита "9 to 5" изпаднала в дълбока депресия, след като на тайната й връзка с мъж, чиято самоличност не се разкрива, бил сложен край. Певицата се готвела да се самоубие, но кучето й Попай се качило по стълбите точно когато извадила пистолета от нощното си шкафче. Това е описано в новата й книга "Доли за Доли".

"Един следобед бях в спалнята си на горния етаж, когато забелязах пистолета, който бях скрила в нощното си шкафче, за да се защитя от евентуални крадци. Дълго се вглеждах в оръжието. Когато го взех в ръка, за да го огледам отблизо, кученцето ми Попай се качи бързо по стълбите. Шумът от лапите му по стъпалата ме върна към реалността и аз се вцепених. Тогава се помолих. Попай бе като пратеник на Господ", пояснява певицата.

"Не мисля, че щях да се самоубия, но не мога да го заявя със сигурност - отбелязва тя. - След като преживях този ужасен момент, мога да разбера възможностите дори за хора като мен, когато ги налегне голяма мъка".

71-годишната певица е непреклонна, че никога няма да разкрие самоличността на загадъчния мъж, но се предполага, че става въпрос за Грег Пери.

Novini.bg
5474 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.06.09 | 18:51

1
И Костов да помисли за това. Много съгреши.

Добави коментар

Водещи новини