Учител дойде като жена в клас

  • 04 декември 2015 16:27

  • 4619
  • 6
Учител дойде като жена в клас
©

Истински шок преживяха клас първокурсници от селскостопанския техникум „Скарпа – Матей” в намиращото се недалеч от Венеция градче Сан Дона ди Пиаве. Техният даскал по физика Лука Бианко влязъл в час обут в ботуши с висок ток, в минижуп, с мощна гръдна фасада и руса перука, след което с благ глас помолил: „Скъпи ученици, отсега нататък ме наричайте Клое, госпожо Клое!”

После на стената си във Фейсбук учителят-учителка написа: „Трябва да бягаме бързо, за да бъдем в час с развитите страни, където човешките права на транссексуалните се уважават, а не да напредваме с бавни стъпки!”.

Според свидетели част от учениците посрещнали с усмивка обрата в сексуалността на даскала и промяната на неговата външност, други реагирали с физиономии на отвращение, а едно момиче припаднало, пише "Монитор".

 „Не е възможно един преподавател да влезе в час с дамска перука, с изкуствени цици и на висок ток – според мен той просто не може да преподава!” , категорична е образователната шефка Елена Донацан, която обещава да вземе нужните мерки за отстраняването на трансдаскала от селскостопанския техникум и въобще от образователната система на Италия.

В защита на Клое Бианко обаче веднага се обяви гейобщността на Апенините, според която да се говорело за шок от влизането на транссексуална персона в един клас било чиста проба невежество. Активисти на движението на инакомислещите по въпросите на пола в областта Венето пък призоваха учениците да посрещат спокойно евентуални промени в сексуалността на преподавателите им. Защото според тях Лука Бианко бил съвсем свободен да се прави на Клое Бианко и подрастващите трябвало да свикват с подобни трансформации...

Последвайте канала на

Novini.bg
4619 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2018.01.02 | 02:37

6
Всеки се прави на велик и незаменим. Незаменими няма и щом сме цивилизована държава трябва да се научат да си дават оставките.
(НМ) Народна Милиция

2016.04.03 | 05:20

5
Сега ще бъде поздравен от Плевналиев.

2016.04.03 | 05:20

4
Мани не недей, че тия ордени стара планина съвсем се обезцениха.

2016.04.03 | 05:20

3
Отново в свята ЕВРОПА ЕВРЕИНА ни удря.Той ЕВРЕИНА иска да заличи най милото на белия човек най съкровеното на АРИЕЦА и на ЕВРОПЕЕЦА-а именно ЧЕСТА,МОРАЛА И ДЕТЕТО.Евреина посяга на децата ни чрез разврат,бедност и деморализация.Евреина прави така че най чистокръвните източно европейци да тънат в бедност за да могат лесно да бъдат елеминирани,деморализирани,изчистени от лицето на земята и свяра европа да бъде превърната в БУНИЩЕ.Бори се бели човеко,бори се с евреина и неговите изчадия--ДЕМОКРАЦИЯТА И КОМУНИЗМА.Бори се така все едно се бориш за живота си.Удрай евреина и неговата деморализация хомосексуалноста,разврата, мулти култи извръщенията така все едно го правиш в името на семейството ти на бъдещето ти и за БОГ
100

2015.12.06 | 08:52

1
Няма чифути, няма проблеми ! А.Х.

2015.12.26 | 18:24

2
Да го викнат за лице на партията на гейберастите

Добави коментар

Водещи новини