Топ тенденции в интериора на банята

  • 05 юни 2019 13:33

  • 20414
  • 0
Топ тенденции в интериора на банята
©

Най-новите модни тенденции в интериора са свързани с детайли, на които е време да обърнем повече внимание. Детайли, които придават различен стил на помещението!

А кои точно са тези детайли?

Ако искате да имате по-стилна баня, тераса или друго помещение с плочки, то е добре да обърнете внимание на... цвета на фугите!

Ето няколко практични идеи!

Пепелно вълшебство или как да преобразим банята с класическото черно

По-тъмните фуги са един чудесен избор за да получите повече елегантност! Фугиращи смеси на Sika® имат прекрасни цветове, като тъмно кафяво, черно и антрацит. Продуктът е изключително устойчив на напукване, така че няма да се притеснявате, че в помещението ще се появят неприятни отвори по фугите.

Доверете се на светлата гама!

За да придадете повече пространство и усещане за нежност и чистота в помещението, то светлата гама е точно за вас. Фугиращи смеси Sika® имат богата палитра от нежни пастелни цветове. Един прекрасен щрих към модерно декорираната баня! Освен че помещението ще бъде завършено до най-малкия детайл, фугиращите смеси на Sika® имат изключителна устойчивост на гъбички и плесен.

Модерени с цветен привкус!

Искате да бъдете различни и да създадете повече акценти в банята, терасата или друго помещение! Направете цветът на фугите различен от този на плочките, като с това може да придадете повече артистичност.

Фугиращи смеси на швейцарската марка Sika® имат дълготрайност на цвета, с тях ще сте спокойни, че цветът на фугите в банята, коридора или терасата ще остане за дълго време, дори при настилки, изложени на слънце или студ.

Гмурнете се в морето от разнообразни комбинации на цветове на фуги и изберете своя стил за красив и уютен дом!

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)

Novini.bg
20414 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини