Къщи на дърво, вдъхновени от детските мечти

18 декември 2015 12:06

Къщи на дърво, вдъхновени от детските мечти
©
17204 0

Едно от най-желаните места за игра на всяко дете е дървото. Малкият човек иска да се покатери и да открие нови пространства! После фантазията го отвежда на пиратски кораб или космическа ракета.

Разгледайте тези приказни къщи на дърво. Те са като материализирана мечта на всеки малчуган и от тях можете да се вдъхновите за направа на подобно съоръжение в двора или в детската. Ако планирате обзавеждане на стая за вашия палавник, в MaistorPlus ще откриете точните професионалисти!

Шато дьо Ланже

Тази „средновековна“ приказка се намира в долината на Лоара, Франция. Подхожда на всеки малък принц или принцеса. Кули, бойници, тераси–всичко е направено, така че децата да изпитат едно истинско приключение. Да се пренесат в далечно историческо време и да го разучават, докато си играят.

Виж още: Как интериорът в детската стая да остане актуален за по-дълго

Детска къща в двора на вилата

Погледнете доволните деца и преливащия от гордост баща. Причината е малката къщичка около дървото. В нея малчуганите се забавляват истински. Могат да поканят и приятели на парти. А мама и татко спокойно да се уединят във вилата. Децата са самостоятелни, но „под око“.

Къщичка от приказките

Изглежда като рисувана, но е реалност. Този шедьовър е дело на японския архитект Фухимори. Крепи се на ствола на кипарис и може да издържи и на много мощни бури.

Сбъдната мечта

Тази постройка е по-скромна като изпълнение. Но това не прави децата по-малко щастливи. Тяхната мечта е сбъдната–къщичка на дърво! Останалото ще го свърши детската фантазия.

Училището на Хари Потър

Приказното творение естествено е във Великобритания. Напомня по своята архитектура училището на нашумелия литературен герой. Но не само това е причина да привлича като с магнит децата. Мястото е толкова вълшебно, че всеки малчуган би желал да играе вътре.

Виж още: 10 детски стаи с цветни килими

Къща ракета

Това е мечтата на всеки малък космонавт. Напълно оборудвана и готова за излитане, тази къща ракета би впечатлила всяко дете!

Сръчните професионалисти могат да осъществят тези и други подобни мечти. Ако искате да изпълните желанията на вашето дете за приказен кът у дома, в MaistorPlus ще откриете точните специалисти по интериорен дизайн. Можете да сравните различни оферти и да видите коментари от предишни клиенти. Заявете вашия проект за детска стая още сега!

17204 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини