10 забележителни бани от мрамор

  • 27 май 2015 19:18

  • 13256
  • 0
10 забележителни бани от мрамор
©

Мраморът от дълги години намира своето място в различни интериорни и екстериорни решения. Приложен в банята, придава на цялостната ѝ визия усещане за класа и неповторим стил. Често е избор при по-луксозни хотели, но цената му е достъпна и за частни домове.

В настоящата статия ще видим 10 забележителни бани от мрамор, всяка от които заслужава вниманието на изкушените от естетичното. А ако вие имате желание да преобразите своята баня, можете да направите това с помощта на специалисти.

Романтична мраморна баня в бяло

Тази стилна мраморна баня е част от обзавеждането в хотел в Пало Алто, Калифорния. Чувството за комфорт се подчертава и от най-малкия детайл. Нежните рози и свещи придават загадъчност и романтичен дух.

Вижте още: Най-впечатляващите LED решения за баня

Аристократична мраморна баня в сиво и синьо

Едно от големите предимства на мрамора е, че съществува в различни цветови варианти. Това позволява разнообразие и в обзавеждането на банята. В случая сивите и сини тонове внасят нотки на изисканост и аристократичност.

Още една баня в подобни тонове. Любопитното при нея е, че само една стъклена преграда я дели от спалнята. Дръзко интериорно решение, на което само най-смелите биха се спрели.

Вижте още: Съвременно интериорно решение: баня и спалня в едно

Уютна мраморна баня в меки тонове

Цялостното излъчване на тази баня е успокояващо и презразполагащо към пълноценна почивка във ваната. Вероятно сте забелязали, че подобни меки тонове са обичайна гледка в немалко хотели. Това не би следвало да ви спира да ги използвате и в дома си, разбира се.

Класическа мраморна баня в черно и бяло


Този класически контраст между черно и бяло винаги ще бъде актуален, каквито и модни тенденции да властват. Предпочитате ли да залагате на сигурно, това е правилният избор за вашата мраморна баня.

Мраморна баня в еклектичен стил

Стилът в тази баня се нарича с малко трудната за произнасяне дума “еклектичен”, защото обединява в себе си различни влияния, за да се получи една завършена концепция. Крайният резултат е зашеметяващ.

Баня с мрамор и дърво

Оказва се, че мраморът и дървото могат идеално да съжителстват, поставени в банята. Правят я различна, интересна, леко закачлива. Всичко вътре е идеално балансирано.

Модерна мраморна баня

Предвид присъщата за мрамора непреходност, всяка баня с негово участие лесно се превръща в модерна. Когато това е съчетано с елегантна небрежност, желанието да я имаме в дома си става все по-осезаемо.

Луксозна мраморна баня

Лукс и разкош са двете думи, които накратко описват внушението, което постига тази мраморна баня. Перфектен избор за тези, които обичат да се чувстват специални и отделят повече време за разкрасяване и освежаване, имате възможност даже да отпочинете на дивана по време на процеса.

Коя от разгледаните тук мраморни бани се превърна във ваш фаворит? Можете да имате дори по-интересен и впечатляващ дизайн за вашата, стига само да се обърнете към професионалисти в областта. Заявете безплатно проект, разгледайте оферти, профили и препоръки на изпълнители и наемете този, който ще реализира с максимална точност вашите идеи.

Последвайте канала на

13256 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини