Най-скъпият имот в Канада струва $43.6 млн. и има 42 паркоместа

  • 04 юни 2019 15:42

  • 23922
  • 0
Най-скъпият имот в Канада струва $43.6 млн. и има 42 паркоместа
© Instagram

Chelster Hall изглежда като имот, намиращ се в английската провинция от поколения насам. Всъщност, той е построен в Оуквил - град в канадската провинция Онтарио, едва през 2006 г., пише profit.bg.

Домът на езерото с площ от 4 073 квадратни метра е на пазара за 43.6 милиона долара (59 милиона канадски долара), продаван от Sotheby's International Realty Canada.

Архитектът Уилям Хикс се вдъхновява от якобинската архитектура на Blickling Hall - дома на семейството на Ан Болейн - в Норфолк, Англия, когато проектира имота, който е разположен на 40 468 кв. м зелени площи и градини.

Входът води до куполно фоайе, което продължава в невероятно стълбище. В къщата има шест спални и 14 бани. 

В двуетажната библиотека има вита стълба, водеща към горното ниво. Двойна семейна стая е свързана с отворена кухня и билярдна зала с мокър бар.

Закритият басейн, оборудван с хидромасажна вана, е свързан с фитнес и спа център със сауна, посочва Architectural Digest.

Имотът разполага с обичайните екстри, които се очакват от дом за милиони долари, като две винарски изби, тенис кортове, киносалон и боулинг алея.

Но има и няколко уникални удобства. Бъдещият собственик ще има възможност да кацне с хеликоптер на специална площадка, както и да съхранява колекцията си от автомобили в подземния гараж за 12 коли. Има и допълнителни 30 места за паркиране, в случай че автопаркът му е особено голям.

Chelster Hall също така е дом на елегантен частен параклис. Долното ниво на къщата включва игрална зала, сейф, бар и овална зала за танци.

Вижте имота в тази галерия от Instagram:

Последвайте канала на

Novini.bg
23922 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини