5 неща, които да НЕ правите, когато купувате първо жилище

30 август 2016 16:53

5 неща, които да НЕ правите, когато купувате първо жилище
©
15626 0

Покупката на първото жилище е голямо събитие в живота на всеки и нямаме търпение да направим всичко бързо. Преди всичко трябва да имаме мебели, на които да седим, да се храним и да спим. Но хубавият интериор не се случва бързо.

Трябва време, постоянство и желание, за да намерим правилните аксесоари и обзавеждане. Преценявайте внимателно нещата, не се хвърляйте в необмислени покупки, за да не се окаже, че имате апартамент, пълен с неща, за които съжалявате. Ето и няколко съвета, които е хубаво да следвате, за да се радвате на крайния резултат.

Не купувайте всички мебели наведнъж

Когато се местите в ново жилище, първоначално ще се нуждаете само от диван, столове, маса за хранене. Останалите мебели, като маса за кафе, помощни маси, дори легло, оставете за по-нататък. Разбираемо е, че искате да имате всичко наведнъж, но така рискувате да допуснете грешки, които ще ви струват скъпо. Това, което може да направите, е да приоритизирате нещата – от какво се нуждаете най-напред и е неотложно. Отделете си време, през което ще може да разгледате спокойно и да прецените бюджета си.

Прочети повече ТУК.

Novini.bg
15626 0

Свързани новини

Коментари (0)

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини