10 идеи за кухненски остров

  • 10 октомври 2014 18:49

  • 9001
  • 0
10 идеи за кухненски остров
©

Все по-често в последните години се наблюдава тенденция, при която кухнята и трепезарията са комбинирани в едно помещение. В този случай бихте могли да разделите пространството с кухненски остров.

Най-често той е с обла форма или правоъгълен, но може да бъде и с по-разчупен дизайн, ако се направи по поръчка.

Вижте още: 9 креативни идеи за малка кухня

Кухненският остров е практична и мултифункционална мебел. Той може да се използва като шкаф за съхранение на продукти и готварски принадлежности, като работен плот или бар. Има и варианти, при които мивката, печката или котлоните са вградени в самия остров и по този начин поне двама или трима готвача могат спокойно да се развихрят в кухнята. Когато избирате кухненски остров за вашия дом, съобразете функционалността с естетиката, за да постигнете един наистина добър резултат. Поискайте съвет от професионалист като направите безплатно запитване в MaistorPlus.com. Платформата ви дава възможност да сравните оферти от няколко изпълнители, да разгледате профилите им с оценки от предишни клиенти и да се свържете само с онези, които ви се струват подходящи за вашия проект.

Смятате ли, че някоя от идеите може да бъде пренесена във вашата кухня? Направете крачка към реализацията й, като публикувате безплатно запитване в MaistorPlus.com. В сайта ще откриете майстори, строителни бригади и фирми от цяла България, които ще ви предложат индивидуално решение за всеки ваш интериорен проект.

Оригинална статия: http://maistorplus.com/blog/post/233/10-idei-za-kuhnenski-ostrov

Последвайте канала на

9001 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини