Жилищен парк Royal Garden - съчетание на естетика и удобства

  • 12 ноември 2019 11:45

  • 32798
  • 3
Жилищен парк Royal Garden - съчетание на естетика и удобства
©

Жилищен парк Royal Garden се наложи като предпочитан комплекс в град Пловдив. Съвсем скоро предстои той да бъде завършен и да посрещне своите обитатели.

Апартаментите, разположени в двете стъпаловидни Г-образни жилищни сгради, имат вътрешна архитектура, която е съобразена с новите тенденции и изисквания към функционалност на пространството в жилищата. На разположение на живущите в Royal Garden са помещения с 2,85 м височина и изчистени правоъгълни форми, позволяващи богати варианти на дизайнерски решения, а това допълва усещането за простор и удобство в апартаментите. Ще бъде осигурено отопление от ТЕЦ. Избрана e висококачествена шесткамерна дограма на Rehau Synego.

До всеки апартамент в комплекса ще бъде изградена оптична връзка и видеодомофонна система за контрол на достъп. Жилищният парк предлага и комфортни многостайни апартаменти, които са все по-голяма рядкост на пазара, както и такива с големи и открити тераси, опасващи голяма част от помещенията на жилището. Специално внимание в сградите е отделено за елегантно оформените общи части, решени с дървесни акценти, за да се създаде чувство за дом още при влизане, а вложените материали са качествени и устояват на високо натоварване.

За живущите в жилищен парк Royal Garden са създадени множество удобства. На партерен етаж са разположени единични и двойни гаражи и обслужващи помещения. На подземно ниво са разположени паркоместа и гаражи. От него до жилищата се стига чрез асансьори от висок клас на световния лидер Orona и топли връзки. Удобство предоставят и гаражните врати с автоматизирано дистанционно управление, а до подземния паркинг отвежда  автомобилна рампа с подгряване, което прави достъпа в зимните месеци абсолютно безпроблемен.

През обширната градина на жилищен парк Royal Garden, обитателите на комплекса могат да достигнат до входовете на всяка от жилищните сгради. Градината дава възможност за отглеждане на различни растения. Акцент в нея са изключително красивите солитери от Японски вишни, които със съвършените си цветове през пролетта са се превърнали в обект на съзерцание по целия свят, където виреят, като внушават изящно спокойствие.

Жилищен парк Royal Garden се намира в квартал „Отдих и култура“, на място с новоизградена инфраструктура, отлично поддържана паркова среда и приятна атмосфера. Близо е до Гребната база, детски градини, хипермаркети, Мол Пловдив и спортни съоръжения. За да може той да се впише по най-добрия и ефективен начин в средата, фасадата на жилищния парк е решена в светли и земни тонове. Обърнато е особено внимание и на материалите за нейното изпълнение. Те са с висока енергийна ефективност. Фасадната топлоизолационна система е от лидера в бранша Baumit, а последните два етажа са изпълнени с вентилируема фасада с HPL в дървесни тонове от водещата Холандска фирма Trespa. Използвани са ефективни топлоизолационни материали и такива с клас на реакция на огън, нормиран за съответната степен на пожароустойчивост.

(платено съобщение)

Novini.bg
32798 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
възмутените

2020.08.01 | 17:54

3
За да строи хотел Божков на солни пазар е взел разрешително. Но властите му спряха строежа че е подсъдим. Сигурно ще чакат 50 години за да го разрушат и него. Това не са мерки против Божков а е съботаж против икономиката в страната ни. Като Божков има много арестувани който Европа ни ги върна в страната. Освен че ще ги съдят някога трябва да ги принудят да изградят красив небостъргач, може и въртящ се. Но Брендо и много други са на свобода като си плащат данък сигурност.
Възхитени

2020.08.01 | 17:40

2
Хубаво ще бъде да има и награда за най красив небостъргач в България. Но световния стандарт за небостъргач е: да бъде над 40 надземни етажа или над 100 метра. За целта трябва да се строят масово небостъргачи. Но корумпиораните чиновници умишлено пречат за тяхното изграждане. Затова България се е превърнала в бананова държава със слаба икономика и се превръща в провинция на Европа.
до модератора

2020.08.01 | 17:29

1
Защо премахваш статийте бе комунист ГЕРБав.

Добави коментар

Водещи новини