Над 100 фирми, предлагащи продукти за дървообработващата и мебелна промишленост, се събират на изложба

Специализираното изложение Техномебел, представящо материали, аксесоари и машини за дървообработващата и мебелна промишленост, ще се проведе в рамките на пет дни, между 24 и 28 април.

Тази година в изданието ще вземат участие над 100 компании от България, Германия, Гърция, Италия, Македония, Полша, Румъния, Португалия, Сърбия, Турция и Украйна. В залите на Интер Експо Център те ще представят най-новите декори на плочи и работни плотове, мебелни елементи, функционални и ергономични механизми, дизайнерски обков, както и уреди за вграждане, и още модерни многофункционални системи за бизнеса и дома. Заинтересованите в мебелния бранш ще имат възможността да се запознаят с всичко необходимо за рационализиране на работния процес и с електроника от ново поколение. Изложението се организира от Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост (БКДМП).

Висок клас машини за мебелно производство и дървообработване, специализирани в рязане, фрезоване, рендосване, кантиране, пробиване, обработка на повърхности са един от акцентите на изложението. Към по-широк кръг потребители са насочени кухненските уреди за вграждане със система за управление и многофункционалните уреди. Съчетанието от тези насоки успява за поредна година да събере на едно място производители, доставчици и дистрибутори и да превърне Техномебел в едно от водещите бизнес събития за региона.

Техномебел е събитие без аналог у нас. То предлага на компании от страната и чужбина успешна платформа за осъществяване на B2B срещи, професионални форуми и демонстрации. За поредна година Интер Експо Центъри БКДМП подкрепят развитието на бизнеса и отново организирaтHostedbuyersprogram, доказала се като успешна практика. Програмата е свързана с покриването на разходи за самолетни билети и настаняване, и е насочена към професионалните посетители от чужбина. През миналата година в нея взеха участие бизнес делегации и търговци от Белгия, Великобритания, Германия, Грузия, Армения, Франция, Канада и други.

Специализираното изложение ще предложи на участниците и посетителите богата съпътстваща програма с различни акценти. От Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост, със съдействието на списание Идеален дом, ще бъде организиран дебат на тема дизайн. Перспективите и предизвикателствата пред дърообработващата и мебелна промишленост и техните особености ще бъдат обект на обсъждане на кръгла маса, озаглавена Индустрия 4.0.В съпътстващата програма ще бъде организирана и „Надпревара за знания“, която има за цел да бъдат обменяни знания между ученици и студенти чрез практически методи на обучение.През всички изложбени дни Лесотехническият университет ще организира кампания за раздаване на декоративни растения.

Паралелно с изложението Техномебел, от 24 до 28 април в Интер Еспо Център ще се проведе и специализираното изложение Светът на мебелите, представящо изключително широка гама от продукти за обзавеждане за дома и бизнеса. Събитията се разполагат на 14 500 кв. м изложбена площ и посрещат повече от 11 000 посетители.Общият бройна фирмите изложители надвишава 180, а представените марки са над 350.

Новини за представените продукти се публикуват ТУК.

Повече информация за Hostedbuyersprogram ще намеритеТУК.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Мебели

още

Анкета

Бихте ли нощували в хотел-капсула?

Бихте ли нощували в хотел-капсула?

Избрано от Интернет