Над 100 фирми, предлагащи продукти за дървообработващата и мебелна промишленост, се събират на изложба

  • 10 април 2018 14:55

  • 13128
  • 0
Над 100 фирми, предлагащи продукти за дървообработващата и мебелна промишленост, се събират на изложба
©

Специализираното изложение Техномебел, представящо материали, аксесоари и машини за дървообработващата и мебелна промишленост, ще се проведе в рамките на пет дни, между 24 и 28 април.

Тази година в изданието ще вземат участие над 100 компании от България, Германия, Гърция, Италия, Македония, Полша, Румъния, Португалия, Сърбия, Турция и Украйна. В залите на Интер Експо Център те ще представят най-новите декори на плочи и работни плотове, мебелни елементи, функционални и ергономични механизми, дизайнерски обков, както и уреди за вграждане, и още модерни многофункционални системи за бизнеса и дома. Заинтересованите в мебелния бранш ще имат възможността да се запознаят с всичко необходимо за рационализиране на работния процес и с електроника от ново поколение. Изложението се организира от Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост (БКДМП).

Висок клас машини за мебелно производство и дървообработване, специализирани в рязане, фрезоване, рендосване, кантиране, пробиване, обработка на повърхности са един от акцентите на изложението. Към по-широк кръг потребители са насочени кухненските уреди за вграждане със система за управление и многофункционалните уреди. Съчетанието от тези насоки успява за поредна година да събере на едно място производители, доставчици и дистрибутори и да превърне Техномебел в едно от водещите бизнес събития за региона.

Техномебел е събитие без аналог у нас. То предлага на компании от страната и чужбина успешна платформа за осъществяване на B2B срещи, професионални форуми и демонстрации. За поредна година Интер Експо Центъри БКДМП подкрепят развитието на бизнеса и отново организирaтHostedbuyersprogram, доказала се като успешна практика. Програмата е свързана с покриването на разходи за самолетни билети и настаняване, и е насочена към професионалните посетители от чужбина. През миналата година в нея взеха участие бизнес делегации и търговци от Белгия, Великобритания, Германия, Грузия, Армения, Франция, Канада и други.

Специализираното изложение ще предложи на участниците и посетителите богата съпътстваща програма с различни акценти. От Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост, със съдействието на списание Идеален дом, ще бъде организиран дебат на тема дизайн. Перспективите и предизвикателствата пред дърообработващата и мебелна промишленост и техните особености ще бъдат обект на обсъждане на кръгла маса, озаглавена Индустрия 4.0.В съпътстващата програма ще бъде организирана и „Надпревара за знания“, която има за цел да бъдат обменяни знания между ученици и студенти чрез практически методи на обучение.През всички изложбени дни Лесотехническият университет ще организира кампания за раздаване на декоративни растения.

Паралелно с изложението Техномебел, от 24 до 28 април в Интер Еспо Център ще се проведе и специализираното изложение Светът на мебелите, представящо изключително широка гама от продукти за обзавеждане за дома и бизнеса. Събитията се разполагат на 14 500 кв. м изложбена площ и посрещат повече от 11 000 посетители.Общият бройна фирмите изложители надвишава 180, а представените марки са над 350.

Новини за представените продукти се публикуват ТУК.

Повече информация за Hostedbuyersprogram ще намеритеТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
13128 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини