Изработка на дървени рафтове

  • 13 януари 2015 11:26

  • 16041
  • 0
Изработка на дървени рафтове
©

Михаил живее в Бургас и обича четенето. Като всеки любител на книгите, той изпитва особена гордост със своята домашна библиотека. Освен че съхранява семейното книжно наследство, с времето Михаил добавя към него и друга любима литература. Тогава се появява и нуждата му от библиотека със стабилни рафтове, които да устоят на тежестта на книгите.

Михаил е от клиентите на MaistorPlus.com, които не ползват услугата за пръв път. Затова при нужда от ремонт, той знае къде да потърси подходящ майстор.

Вдъхновения: Как да преобразите домашната си библиотека?

Стъпка 1: Заявяване на ремонт

В своята заявка Михаил дава подробно описание на дейността, която трябва да се извърши:

Библиотека с вид на колона. Трябва да се сложат допълнително дървени плочи, играещи ролята на рафтове за книги. Тъй като рафтовете са за книги, то влакното на дървесината трябва да е успоредно на оста на пироните. Самият ремонт се налага точно защото въпросните дървени плочи се счупиха под тежестта на книгите, защото влакното на дървесината беше перпендикулярно на оста на пироните.”

Той избира изпълнителите, които ще получат заявката, да бъдат специализирани в сферата на “Мебели и обзавеждане” за района на град Бургас. Така започва неговото търсене на подходящ специалист в сайта.

Стъпка 2: Разменяне на телефони

Още същата вечер по заявката на Михаил кандидатства Красимир Атанасов. От 8 години Красимир се занимава с производство и монтаж на мебели за дома и офиса. В профила си той е качил снимки на някои от проектите, които е извършил, и Михаил се запознава подробно с работата му. Вече е почти сигурен, че Красимир Атанасов би могъл да се справи с изработката и поставянето на рафтовете за неговата библиотека. Тогава Михаил натиска зеления бутон “Размени телефони” и секунда по-късно получава номера му. След проведен разговор, Михаил кани майстор Краси на оглед.

Стъпка 3: Наемане на майстор

За специалист с опита на Красимир Атанасов изработката на желаните рафтове за библиотеката не са никакъв проблем. А и ценовата му оферта влиза в бюджета на клиента. Следваща стъпка - майстор Краси се захваща на работа, а през това време Михаил влиза в профила си в MaistorPlus.com и избира бутона “Наеми майстор”.

Стъпка 4: Оставяне на оценка

Майстор Краси изработва и монтира осем рафта за новата библиотека на Михаил и поставя дръжки на вратичките на библиотеката. Единственото, което остава, е той да бъде възнаграден за старанието и добрата работа с положителна оценка:

"Изключително доволен съм от извършената услуга. ПДЧ плоскостите бяха кантирани с фурнир, съответстващ на цвета на мебелите, както и самите повърхности бяха с подходящ фурнир на повърхността си. Красимир има много добър начин на работа, работи прецизно и точно, като всякакви стърготини биват събрани в торбичка. Допълнително сложи дръжки за някои вратички на мебелите. Най-важното - влиза в положението на клиента си и направи поставянето вечерта. Силно го препоръчвам и ще ползвам услугите му и в бъдеще."

Вижте оценката

Заключение:

Майстор Краси спечели първата си положителна оценка в сайта, а Михаил се радва на новата си библиотека. Ето как уебсайтът MaistorPlus.com помага на клиентите в търсенето на подходящ изпълнител за техния ремонт, а на изпълнителите - в намирането на нови клиенти.

Ако имате идея за изработка на мебели по поръчка, потърсете изпълнител като направите безплатна заявка в сайта и сравните предложенията на майстори и фирми във вашия район.

Оригинална статия: http://maistorplus.com/blog/post/206/izrabotka-na-dyrveni-raftove-za-biblioteka-v-burgas

Последвайте канала на

16041 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини