В търсене на майстор за ВиК услуги в София

  • 09 октомври 2014 18:21

  • 10798
  • 0
В търсене на майстор за ВиК услуги в София
©

Историята

Вельо се премества в ново жилище в района на площад Славейков. Стаите са уютни, има голям балкон и наскоро освежена кухня, а и локацията е в “сърцето” на София. Еуфорията му, обаче, е преследвана и от мисълта, че “ако мивката беше монтирана на другата стена, може би банята щеше да бъде по-просторна”.

В съвременните жилища най-малка квадратура се отделя на банята. Ето защо в такива случаи е важно още на етап проектиране мивката, тоалентната чиния и душа да са поставени в един ред. Вельо знае това. Знае също, че ще му бъде необходим специалист в сферата на ВиК услугите, който да събрази преместването на мивката с канализацията и наклона на тръбите.

Който търси, намира

Започва да търси препоръчан майстор, който да работи бързо, качествено и да не взима скъпо. В интернет открива различни мнения във форуми и сайтове и така попада на списък с майстори и фирми за ВиК услуги в София на сайта на MaistorPlus.com. Още същата вечер Вельо пуска заявка за преместване на мивка с бюджет около 25 лева. На следващия ден до обяд кандидатите са вече 8, а офертите варират между 25 и 50 лева за труд и материали. Наети и оценени са специализираната строителна фирма Ледница ЕООД, за които това е и първата положителна оценка в сайта:

Лесен за комуникация, идва навреме, перфектно и качествено изпълнение. Препоръчвам!”

Ключовият момент, на който залага платформата е именно системата за оценяване, при която клиентите могат да оставят коментар за работата на нает през сайта изпълнител.

Заключение

Ако спешно се нуждаете от специалист в сферата на ВиК услугите, не се колебайте да публикувате заявка в MaistorPlus.com или да поканите на работа препоръчан майстор или специализирана фирма за ВиК услуги. Сравнете офертите и репутацията на изпълнителите, за да изберете най-подходящия за вашия ремонт.

Оригинална статия: http://maistorplus.com/blog/post/139/v-tyrsene-na-majstor-za-vik-uslugi-v-sofiq

Последвайте канала на

10798 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини