Мисия луксозен дом с малко средства

Нюйоркската специалистка по вътрешен дизайн Шерил Ейзън ни разкрива най-практичните си идеи за създаване на модерен интериор.

След дългогодишен опит в организиране на пространства за уважавани компании, които се занимават с недвижима собственост, Шерил дава своите съвети как да направим дома си по-луксозен с възможно най-малко разходи.

Tри е магическо число

Шерил твърди, че триптихът може да направи интересно всяко помещение. През последните години все по-популярни са художествени произведения от три части, но подобна картина ще е доста скъпа. Затова пък можете да си я направите и сами. Вместо уникална творба, можете да си изтеглите от интернет някоя безплатна картина, да я отпечатате в голям формат, да я разрежете на три части и да ги рамкирате.

Прочети повече ТУК.

Коментари

  1. 2017.10.13 | 08:27
    Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!
  2. 2017.09.22 | 15:48
    Не само да работите на Елените не ходете, в никакъв случай не тръгвайте на почивка там! Персонала е от малцинствата, необучен, невъзпитан, нахален... Храната е недостатъчно и не е разнообразна и още какво ли не отрицателно.
  3. 2017.09.22 | 15:49
    Ей Елените, беше почнал да ми липсваш ... добре че се появи.
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Интериорен справочник

още

Анкета

Бихте ли нощували в хотел-капсула?

Бихте ли нощували в хотел-капсула?

Избрано от Интернет