Уникални дизайнерски апартаменти очакват собствениците си

  • 25 август 2015 12:39

  • 12454
  • 0
Уникални дизайнерски апартаменти очакват собствениците си
©

Ограничен брой щастливци, сред живеещите в Лондон, ще могат да се превърнат в собственици на уникални дизайнерски апартаменти, проектирани от компаниите Tom Dixon и SOM. Проектът, включващ 35 жилища, сред които студиа, мансарди и мезонети, се очаква да бъде завършен през 2018 г. Предлагаме ви сега да разгледаме заедно част от интериора им, а ако нещо в него провокира въображението ви, не се колебайте да се свържите с професионални дизайнери близо до вас.

Величествени мансарди

Източник

Пет стъклени и каменни сгради приютяват бъдещите жилища. Мансардите вероятно ще бъдат отличен избор за по-артистичните, а това, което заслужава внимание при тях е жилищната им площ с двойна височина. Гледката от тях е към града.

Вижте още: 8 свежи дизайнерски идеи

Релаксиращи студиа

Източник

Кокетните студиа се разполагат върху площ от 48 кв.м. Напълно достатъчно за сам човек или млада семейна  двойка. Към всяко студио има самостоятелен балкон.

Неповторими мезонети

Източник

В рамките на проекта на Tom Dixon и SOM са предвидени три мезонета с жилищна площ от 230 кв.м. Тук вече късметлиите ще имат възможността да се наслаждават и на големи, масивни тераси. Чак ни се прииска да се самопоканим на парти при тях!

Вижте още: Великолепен мезонет в Челси, Манхатън

Пъстри кухни

Източник

Почеркът на Tom Dixon личи във всеки от апартаментите, особено в кухните, където дизайнерите са заложили на семпли решения, емайлирани кухненски гърбове и медни шкафчета.

Вижте още: Пътеводител в кухнята: Как да изберем перфектния кухненски гръб

Елегантни спални

Източник

Стил и класа отличават спалните в апартаментите на изграждащите се близо до Темза жилищни резиденции. Качествената почивка тук е гарантирана.

Вижте още: 11 разкошни спални, които веднага ще пожелаете

Свежи бани

Източник

В елегантните бани плочките са вдъхновени от традиционни лондонски тухли. Душ-кабините и ваните са отделени със стъклени прегради, изработени от двуцветно стъкло.

Вижте още: 13 оригинални джаджи за баня, които трябва да притежавате

Частна тераса на покрива, плюс басейн

Източник

Всеки от собствениците на жилище от проекта на Tom Dixon и SOM получава като бонус членска карта към частна тераса и басейн. Така инвестицията става още по-примамлива.

Спортен кът с вдъхновяваща гледка

Източник

За всички, които са отдадени на стремежа да поддържат здрав дух в здраво тяло, е отредено пространство,обособено като спортен кът. По този начин живеещите в тези сгради едва ли ще имат оправдание, че не им стига времето да отидат на фитнес.

Пожелахте ли си дом?

Източник

А вие бихте ли инвестирали в някое от тези жилища или имате идеи за нещо още по-добро? Можете да реализирате желанията си, като ги споделите с професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. Направете безплатна заявка, разгледайте бизнес сайтовете на майсторите, свързали се с вас, сравнете оферти и направете най-удачния за вас избор.

Последвайте канала на

12454 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини