Авиокомпания предлага полет до “неизвестна дестинация”

  • 19 февруари 2024 10:19

  • 1132
  • 1
Авиокомпания предлага полет до “неизвестна дестинация”
© Pixabay

Oбмисляли ли сте някога просто да хвърлите дрехите в куфара и да хванете самолета, без да знаете дестинацията?

Шведската авиокомпания Scandinavian Airlines наскоро предостави възможност на членовете на своята програма за лоялност EuroBonus да резервират полет, който наричат “Неизвестна дестинация.”

В прессъобщание от компанията казват, че “само минути” след изявлението на 12 февруари над 1000 членове на програмата са се записали за полета изненада.

Очаква се да продължи тенденцията за поскъпване на самолетните билети

Регистрацията е приключила 24 часа по-късно, а избраните за полета са разполагали с още 24 часа, за да потвърдят мястото си в самолета и да платят. Авиокомпанията вече не приема резервации, според Travel + Leisure, предава Дарик.

Вместо пари, пътниците е трябвало да платят с 30 000 изминати мили за място. Избраните за полета, които не са разполагали с достатъчно мили или точки, е можело да купят останалите. Полетът ще излети от Копенхаген на 5 април, а пътниците ще бъдат върнат в същия град на 8 април.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1132 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.02.19 | 11:56

1
Чували сте за подобрената формула на Виа`гра, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безопасна на всяка възраст, както и лекува мъжки заболявания и подмладява. Аз лично го опитах и сега го препоръчвам на всички. Ето какво пишат за нея---> do.my/bluestone

Добави коментар

Водещи новини