Трите най-зловещи места в България

  • 28 октомври 2022 13:42

  • 27422
  • 5
Трите най-зловещи места в България
© YouTube
Слушай новината Слушай новината

В България има доста страховити места, които пазят своите тайни и въпреки времето и хорските приказки, те си остават загадка, пише edna.bg.

Представяме ви 3 мистериозни места от страната ни, които наистина биха могли да бъдат наречени зловещи.

Дупката в Царичина

През 1990 година в село Царичина започват разкопки, организирани от Генералния щаб на Българската армия, по идея на екстрасенса Елисавета Логинова. Тя получава странни сигнали от извънземна цивилизация, че именно в село Царичина е закопано първото човешко същество, живяло някога на земята.

Кадър: YouTube

Не след дълго разкопките били прекратени незабавно и дупката била зарината и капсулована. Какво са открили нашите военни там и до днес остава мистерия. По време на разкопките свидетели, както и ясновидката, твърдят, че са били посетени от извънземни. През краткия им престой се случили необясними неща. И до днес жителите на село Царичина твърдят, че покрай бившите разкопки се усеща необяснима енергия.

Пет късметлийски места по света, които да посетите

Прокълнатата къща в село Мусачево

В село Мусачево, което се намира на около 20 километра от София, има схлупена къща, със зеещи прозорци, която стои необитаема от десетилетия. Местните казват, че никой не искал да я купи заради стряскащите неща, които са се случили там. Семейството, което построява къщата, умира при мистериозни обстоятелства.

Кадър: YouTube

След това е имало още две семейства, които се нанасят там, но и те починали по мистериозен начин. Според предани, къщата е била построена върху турско гробище и има заровени прокълнати жълтици под нея. Очевидци разказват, че през нощта се чували страховити звуци в нея и проблясвали ярки светини.

Фонтанът на богатството в Сингапур и още от най-уникалните фонтани в света

Село Шишенци

Село Шишенци се намира във Видинско и наброява 120 жители. Интересен факт е, че 80% от населението е със сини очи. Това село е може би най-страховитото в цяла България. Никой не смее да излезе след 21.00 часа вечерта. Почти всички се заключват и не излизат посред нощ. Твърди се, че причината за това е, че всяка вечер по улиците на селото се чуват викове от гласовете на мъже, жени и деца и биене на тъпани. Скептици казват, че това са чакали, но жителите в селото разказват, че хората ги побиват тръпки и разказват, че вечер не смеят да излизат, защото не знаят какво има навън.

Теодора Павлова
27422 5

Коментари 5

Добави коментар
Дим

2022.10.31 | 00:16

5
И аз нямам работа!
Асен

2022.10.28 | 19:39

4
Къщата в Мусачево много отдавна е продадена и ремонтирана , нищо общо със снимките
PaulaFox

2022.10.28 | 17:22

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Гъзопорко

2022.10.28 | 19:26

3
Поемаш ли го отзад?
Язе

2022.10.28 | 17:53

2
Да ти е:ба (майката)

Добави коментар

Водещи новини