Wizz Air отменя всички полети между България и Великобритания днес и утре

  • 21 декември 2020 16:54

  • 8896
  • 1
Wizz Air отменя всички полети между България и Великобритания днес и утре
© Pixabay

Wizz Air обяви, че отменя всички свои полети между България и Обединеното кралство днес и утре в резултат на наложената забрана за полети от Великобритания с цел овладяване на пандемията от Covid-19. Това съобщиха от авиокомпанията.


Междувременно, авиопревозвачът продължава да изпълнява полети от Великобритания до страни, които не са наложили забрана за пристигащи от Обединеното кралство, и ще продължава да следи отблизо обстановката в случай на нужда от отмяна на други полети, е посочено в съобщението.

Пътниците, които са засегнати от анулирането на полети в резултат на подобни национални забрани, имат възможността да получат 120 процента от първоначално заплатената тарифа като кредит в техния WIZZ акаунт, 100 процента възстановяване на сумата или безплатна резервация за нова дата. Пътниците, които са направили резервацията си чрез туристическа агенция или онлайн платформи за пътуване, трябва да се свържат с тях за допълнителна информация и възможности за компенсации.

Десетки страни спряха полетите от и до Великобритания

Макар да е извън контрола й, Wizz Air се извинява на клиентите за причиненото неудобство в резултат на отменените полети. Авиокомпанията ще продължи да следва стриктно всички национални рестрикции, тъй като безопасността и благополучието на пътниците и екипажа остават основен приоритет за превозвача. Wizz Air също така благодари на пътниците за търпението и разбирането през тези предизвикателни за всички времена, се посочва в съобщението.

Последвайте канала на

Novini.bg
8896 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2020.12.21 | 21:36

1
Щом прочетеш тез слова, си глупак плюс будала.

Добави коментар

Водещи новини