Най-страховитите дестинации с привидения

  • 26 юни 2016 13:14

  • 3696
  • 0
Най-страховитите дестинации с привидения
©

Съществуват доста любопитни места от цял свят, около които витаят тайни. Става дума за туристически дестинации, които от дълго време са известни с това, че са обитавани от призраци - духовете на онези, които са живеели по тези земи преди столетия.

Посещението и изследването на такива места за смелите авантюристични личности може да се сравни с мечта, която се е сбъднала. В същото време тези забележителни обекти се създават на места, където историята разказва страшни трагедии.

Колкото по-страховита и кървава е историята, толкова по-необичайни паранормални явления и активност се наблюдават. От великолепен остров в Мексико до ирландски замък - пред вас е списък с 10 от най-страховитите места на планетата. Оглеждайте се за привидения!

10. Форт Бхангар, Бхангар, Индия

Съгласно легенда, форт Бхангар е прокълнат заедно с неговите обитатели от владетел на черната магия. Магьосникът проклел жителите на двореца и те всички загинали от чудовищна смърт, а духовете им бродят наоколо. Днес след залез слънце посетители във форта не се допускат. Всички са длъжни да напуснат мястото до 18:00 вечерта. Носят се слухове, че крепостта се обитава от духове, а местните жители често чуват пронизителни викове и плач.

Прочети повече и виж снимки ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
3696 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини