Виктория де Анджелис от Måneskin идва в София

  • 29 февруари 2024 13:22

  • 356
  • 2
Виктория де Анджелис от Måneskin идва в София
© Getty Images (архив)

Виктория от италианската рок банда Måneskin ще има диджей сет в София на 30 март, съобщават организаторите от Fest Team. 

„Кралицата на баса, модната икона и момичето на момента, секссимволът с пулсиращата енергия, идва у нас за опасен личен експеримент – Виктория де Анджелис е готова да примами всички да се присъединят към нейния нахален, модерен техно култ. София посреща най-вълнуващата басистка в света, но зад диджейския пулт, в City Stage“, коментират от Fest Team. 

Виктория е единствената дама в Måneskin.

Зърното на Виктория де Анджелис от "Монескин" видя бял свят, MTV го скри

Тя не спира да търси усещането за свобода и динамика в живота и на други поприща. Това ѝ желание се появява още в ранна възраст, когато Виктория се пързаля с кънки, играе футбол, свири на бас китара и се отдава пълноценно на всяко парти преживяване. В началото музиката ѝ служи като оправдание за пропускане на училище и за неспокойния характер. Но вечното ѝ бунтарството, естествено, се превръща в нейна професия и житейски път като музикант на пълен работен ден, посочва критиката. 

Виктория с лекота преминава от сферата на рок музиката на живо към техно сцените на Милано и Берлин и открива неразривна връзка между ритъма на бас китарата и нискочестотния и дълбок звук на бас линията в клубовете. Основните ѝ влияния са от началото на 90-те години, а диджей сетовете ѝ са на вълните на енергичното техно и baile фънка.  

Последвайте канала на

Владимир Василев
356 2

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 05:21

2
❤️ Г­­­о­­р­­е­­щ­­­и­ ­­м­о­­­м­­и­ч­­е­­т­­а­ ­в­­­и­­ ­­о­­­ч­а­к­в­а­т ­­­-­­­ X­­­1­­8­­­.­­F­­U­­­N

2024.02.29 | 17:10

1
Чували сте за подобрената формула на Виа`гра, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безопасна на всяка възраст, както и лекува мъжки заболявания и подмладява. Аз лично го опитах и сега го препоръчвам на всички. Ето какво пишат за нея---> do.my/bluestone

Добави коментар

Водещи новини