Брендън Юри обяви края на група "Panic! at the Disco"

  • 26 януари 2023 22:52

  • 703
  • 1
Брендън Юри обяви края на група "Panic! at the Disco"
© gettyimages
Слушай новината Слушай новината

Брендън Юри, последният от четиримата музиканти в оригиналния състав на група "Паник ет дъ диско", написа в Инстаграм, че тя повече няма да съществува, съобщава БТА.

Юри, който е на 35 години, добави, че двамата със съпругата си очакват дете и той планира да се отдаде на семейството си. 

Група "Паник ет дъ диско" има 15 песни в класацията Хот 100 на "Билборд", като две от тях влизат в челната десетка. Това са  "I Write Sins Not Tragedies" от 2006 г. и "High Hopes'' от 2019 г. Два техни албума оглавяват американската класация - "Death of a Bachelor'' през 2016 г., който е номиниран за награда "Грами" за най-добър рок албум, и "Pray For the Wicked'' през 2018 г. 

Алиша Кийс и Гарт Брукс ще бъдат почетени на наградите на Айхарт рейдио

"Независимо дали сте били с нас от началото или неотдавна сте ни открили, беше удоволствие не само да споделям сцената с толкова много талантливи музиканти, но и да споделяме времето си с вас", пише Юри. 

Групата е образувана през 2004 г. от Юри и приятелите му Райън Рос (китара), Спенсър Смит (ударни), Брент Уилсън (баскитара), когато са още тийнейджъри. Брент Уилсън напуска през 2006 г. В групата се включват също басистът Джон Уокър и мултиинструменталистът Далън Уикис.

Юри дебютира на Бродуей в "Секси ботуши" през 2017 г., а по-късно пише музика за "Спондж Боб Квадратни гащи". 

Мая Йорданова
703 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Сърбеца

2023.01.27 | 06:28

1
Много са известни, ква тъпа статия

Добави коментар

Водещи новини