Бритни Спиърс: Семейството и приятелите ми буквално ме убиха

  • 29 август 2022 15:22

  • 4470
  • 1
Бритни Спиърс: Семейството и приятелите ми буквално ме убиха
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Певицата Бритни Спиърс осъди в дълго послание в социалните мрежи 13-годишното попечителство, упражнявано главно от баща ѝ заради психичните ѝ проблеми, съобщи АФП.

Попечителството беше учредено през 2008 г. То приключи със съдебно решение през ноември миналата година. Упражняваше го Джейми Спиърс, бащата на Бритни, уточняват от Дарик.

Поп звездата, която е на 40 години, оттогава е казвала, че той е злоупотребявал с дадените му правомощия, предимно като ѝ е пречел да махне контрацептивната си спирала, за да роди още деца.

След края на попечителството Бритни се омъжи и забременя от съпруга си Сам Асгари, който е на 28 години. Двойката обаче съобщи през пролетта, че тя е загубила бебето. 

Бивш съпруг на Бритни Спиърс осъден за сбиване на сватбата на поп звездата

В 22-минутeн аудиозапис, публикуван в Ютюб в неделя вечерта, Бритни Спиърс разказва тъжно за 13-те си години живот под "контрола" на баща си, с мълчаливото съгласие, според нея, на майка ѝ, брат ѝ и приятелите ѝ. 

Тя обвинява семейството и приятелите си, че са я "убили буквално".

Изпълнителката смята, че баща й Джейми Спиърс я е "наказвал" през 13-те години на попечителство, като ѝ е пречел да "вижда когото и да било и да казва каквото и да било". Така близките ѝ са ѝ внушили, че не представлява нищо. "И аз го приемах", завършва Бритни Спиърс.

В петък Бритни издаде първата си песен от шест години в дует с британската легенда Елтън Джон, озаглавена "Hold Me Closer". Последният албум на Бритни Спиърс е от 2016 г. - "Glory".

Бивш съпруг на Бритни Спиърс ще бъде съден по обвинение в преследване

Попзвездата, която има няколко световни хита, сред които "Baby One More Time", не е давала интервю от години и рядко се появява публично.

Цветелина Кирилова
4470 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Kxzkb

2022.08.29 | 15:56

1
Ти си цялата убита

Добави коментар

Водещи новини