Създадоха нова версия на хита на Слави Трифонов "Ела, ела"

  • 27 януари 2022 18:11

  • 5091
  • 0
© Булфото (архив)

Ку-Ку Бенд, Fabrizio Parisi & The Editor дават нов живот на емблематичната песен на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в и бенда "Ела, ела".

Песента, която в оригинал е дело на Евгени Димитров, Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в и Георги Милчев - Годжи, а текстът - на Ивайло Вълчев и Годжи, заживява нов живот в чисто нова версия, с помощта на продуцентите Fabrizio Parisi & The Editor.

"Избрахме "Ела, ела", защото това е една от най-емблематичните песни на Ку-ку Бенд. Заслужава нов живот. Затова направихме не ремикс, а изцяло нова версия“, споделя Евгени Димитров, който работи с продуцентите по новия проект.

Аранжиментът и звукозаписът на "Ела, Ела 2.0" са изцяло нови, като от оригинала са оставени непокътнати само акапелата на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в и няколко знакови музикални момента. Новата версия е в клубен ритъм и подчертан електронен саунд.

"Ела, Ела 2.0" излиза с чисто нов клип, заснет от режисьора Валери Милев.

Алекс Раева била втора цигулка при Слави

 

Валери Зайцев
5091 0

Свързани новини

Водещи новини