Ютюб спря официалните канали на Ар Кели

  • 07 октомври 2021 14:19

  • 1280
  • 0
Ютюб спря официалните канали на Ар Кели
© Getty Images

Платформата за видеосподеляне Ютюб премахна официалните канали на американския изпълнител и продуцент Ар Кели, който миналия месец беше признат за виновен в сексуални престъпления, съобщиха БТА и АФП.

"Можем да потвърдим, че премахнахме два канала, свързани с Ар Кели в съответствие с правилата за отговорност на авторите", обяви говорител на Ютюб.

Каталогът на ар енд би звездата остава достъпен в аудио стрийминг услугата Ютюб Мюзик, където певецът има 137 000 абоната.

Платформата, която е част от Гугъл, няма да премахва съдържание, публикувано преди премахването на двата официални канала на музиканта, както и клипове, споделени от потребители. Албумите и песните му са достъпни на други големи стрийминг платформи като Епъл мюзик, Спотифай, Амазон Мюзик.

Ар Кели, на 54 г., бе признат за виновен от нюйоркски съд, че в продължение на години е бил начело на "система" за сексуална експлоатация на млади хора, включително и на непълнолетни. Очаква се присъдата му да стане ясна на 4 май 2022 г., възможно е тя да е доживотен затвор.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1280 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини