Изпълнителката на песента на Златан: Искам да го видя, когато е в Белград!

  • 09 февруари 2021 11:53

  • 878
  • 0
Изпълнителката на песента на Златан: Искам да го видя, когато е в Белград!
© Getty images

Нападателят на "Милан" Златан Ибрахимович даде нов живот на една песен от 1990 г. След като вкара гол номер 501 в своята професионална кариера, шведът, в чиито вени тече босненска кръв, запя "Jutro je" на Нада Топчагич.

Хитът е издаден преди 30 години, като и до днес е една от най-обичаните песни в репертоара ѝ. След краткото видео със Златан, тя отново се припява от стотици хора, а самата Нада, чиято кариера продължава вече 46 години на сръбската турбо-фолк сцена, е търсена за коментар от десетки медии, предаде БТВ.

"Видях видеото. Много се зарадвах. Надявам се и много искам да се срещна с него, когато дойде в Белград", заяви тя пред местното издание "Телеграф". Всъщност една нейна млада колежка също има повод да се радва на изявата на Златан в социалните мрежи. Футболистът не слуша оригиналното изпълнение на Нада. Той е заложил на кавър, изпълняван от Милица Павлович. 

Ибрахимович: Избрах Интер пред Милан през 2006 година, защото...

"Той е изключително талантлив и успешен. Радва се на почит в цял свят. Радвам се, че прекарва свободното си време, като се забавлява с мои изпълнения. Ще го кажа така - Златан наистина е златен!", коментира тя.

Двете дами ще имат шанс скоро да са близо до нападателя на "Милан". Неговият тим ще се изправи срещу "Цървена звезда" на 1/16-финал в Лига Европа. Мачът в Белград е на 18 февруари, а правителството обмисля да позволи на феновете да присъстват по трибуните, но при строги мерки и спазване на социална дистанция.

Последвайте канала на

Novini.bg
878 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини