Рапърът Да Бейби оглави класацията на "Билборд" за сингли

  • 09 юни 2020 12:33

  • 279
  • 0
Рапърът Да Бейби оглави класацията на "Билборд" за сингли
© Getty Images/Guliver

Рапърът Да Бейби оглави класацията Хот 100 на "Билборд" за сингли, съобщи сайтът на изданието.

Изпълнителят си осигури първенството с парчето "Rockstar", записано в сътрудничество с рапъра Роди Рич. Да Бейби покорява върха в чарта за сингли за първи път в кариерата си, а Роди Рич - за втори.

Рапърката Меган дъ Стелиън запазва втората си позиция с парчето "Savage", записано в сътрудничество с певицата Бионсе. Следва певецът Уикенд със сингъла "Blinding Lights". 

Челната петица в класацията Хот 100 на "Билборд" се допълва от рапърката Доджа Кет със "Say So" и Лейди Гага и Ариана Гранде със сингъла "Rain", с който миналата седмица оглавиха чарта.

В класацията за албуми първото място заема Лейди Гага с новата си тава "Chromatica". Поп звездата за шести път в кариерата си покорява върха в чарта.

По данни на Нилсен Мюзик от албума "Chromatica" на Лейди Гага за периода на отчитане са продадени 247 000 еквивалентни единици, които й отреждат първенството.

На втора позиция в албумната класация е певецът ветеран Джими Бъфет със 75 000 продадени еквиваленти единици от тавата "Life on the Flip Side".

Трио бивши първенци допълват челната петица в класацията на "Билборд" за албуми - Лил Бейби с "My Turn", Гъна с "Wunna" и Фючър с "High Off Life", допълва БТА.

Последвайте канала на

Novini.bg
279 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини