Рапърката Меган дъ Стелиън оглави класацията на "Билборд" за сингли

  • 27 май 2020 12:24

  • 482
  • 0
Рапърката Меган дъ Стелиън оглави класацията на "Билборд" за сингли
© Getty Images/Guliver

Рапърката Меган дъ Стелиън оглави класацията Хот 100 на "Билборд" за сингли, след като се изкачи от пета до първа позиция с парчето "Savage", записано в сътрудничество с певицата Бионсе, съобщи сайтът на изданието.

Меган дъ Стелиън за първи път се позиционира на върха в чарта, а Бионсе - за седми.

Рапърката Доджа Кет запазва второто си място в класацията със сингъла "Say So". Следва певецът Уикенд с "Blinding Lights".

Челната петица в чарта Хот 100 се допълва от рапъра Да Бейби с парчето "Rockstar", записано в сътрудничество с Роди Рич, и рапъра Дрейк с "Toosie Slide".

В класацията Билборд 200 за албуми първото място заема рапърът Фючър със 135 000 продадени еквивалентни единици от тавата "High Off Life". Изпълнителят за седми път в кариерата си оглавява албумния чарт.

Дванадесет песни от новата тава на Фючър намират място в класацията за сингли Хот 100. Така парчетата, с които рапърът е фигурирал в чарта, стават общо 110. По този показател Фючър заема четвъртото място след Дрейк с 222 сингъла в Хот 100, актьорския състав на сериала "Клуб Веселие" с 207 и Лил Уейн със 163. С постижението си Фючър изпреварва Елвис Пресли и Ники Минаж, които имат по 109 сингъла в класацията Хот 100, допълва БТА.

Последвайте канала на

Novini.bg
482 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини