Принц Чарлз назначи Кейти Пери за посланик на британска организация срещу трафика на деца

  • 05 февруари 2020 17:34

  • 1098
  • 2
Принц Чарлз назначи Кейти Пери за посланик на британска организация срещу трафика на деца
© Getty Images/Guliver

Принц Чарлз назначи американската певицата Кейти Пери за посланик на Британско-азиатския тръст в помощ на борбата му с трафика на деца, съобщиха Ройтерс и Скай нюз.

Пери, която вече е посланик на добра воля на УНИЦЕФ, се е срещнала с британския престолонаследник на заседание на сподвижници на тръста в Мумбай през ноември миналата година.

"Бях впечатлена от силния им план - от местни инициативи до набиране на средства, които целят да бъде намален наполовина трафикът на деца - заяви певицата. - Затова за мен е голяма чест да бъда посланик на Фонда за защита на деца към Британско-азиатския тръст.

Новата роля на Кейти Пери беше обявена на гала вечеря в Лондонската банкетна къща, на която бяха обявени също мерки против трафика на деца и планове за борба с детския труд. Освен принц Чарлз и съпругата му Камила на нея присъстваха британски министри и филатропи, допълва БТА.

Благотворителната организация е учредена от принца и британско-азиатски бизнес лидери през 2007 г. за борба с бедността, неравенството и несправедливостта в Южна Азия. По нейни данни 5,8 милиона деца се експлоатират в Индия, като работният ден на много от тях е 15 часа.

Последвайте канала на

Novini.bg
1098 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Петров

2020.02.08 | 17:29

2

Здравейте , вижте тази игра , забавна е!
https://golden-farm.biz/?r=1346879

Ивайло

2020.02.06 | 12:34

1

От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387

Добави коментар

Водещи новини