Рапърката Лизо се изяви като доброволка в Австралия

  • 08 януари 2020 18:41

  • 978
  • 0
Рапърката Лизо се изяви като доброволка в Австралия
© Getty Images/Guliver

Рап сензацията Лизо се е изявила като доброволка в австралийска хранителна банка, подпомагаща жертви на опустошителните пожари в страната, съобщи Контактмюзик.

Изпълнителката е намерила време между концертите си в Австралия, за да окаже помощ на стотици доброволци да пакетират храна за пострадалите.

От хранителната банка в Мелбърн, щата Виктория са похвалили звездата на рапа на страницата си във Фейсбук. "Прекрасната Лизо не само ни посети, за да изкаже благодарност за неуморната работа, но и се включи в пакетирането на храна за засегнатите от пожари райони. Благодарим за подкрепата", пишат доброволците.

Наскоро Лизо сподели емоционално видео, в което споделя размишленията си за случващото се в Австралия. Рапърката заяви, че намирайки се в страната, е придобила реална представа за случващото се. "Говорим за глобална криза. Ние често сме склонни да възприемаме нещата на национално ниво и да си казваме: "О, на нас това няма да ни се случи, не е наш проблем, това става в друга страна". Истината обаче е, че всички ние сме свързани на тази планета. Земята е наш общ дом", сподели Лизо.

Novini.bg
978 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини