Мадона пусна първия си музикален клип от 4 години насам

  • 25 април 2019 13:09

  • 578
  • 0
Мадона пусна първия си музикален клип от 4 години насам
© Getty Images/Guliver

Американската певица МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо пусна музикален клип към новата си песен "Medellin", която тя изпълнява заедно с колумбийския рапър Малума, съобщава ТАСС.

Това е първото видео към песен на Кралицата на поп музиката от четири години насам. Клипът е пуснат на страницата на поп дивата в Ютюб и е с продължителност 6 минути и 40 секунди. МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо се представя в образа на приятелката на Малума, като романът им завършва с шумна сватба с много гости. Режисьорка на клипа е испанката Диана Кунст.

Песента "Medellin" беше представена на 17 април.

Тя е водещият сингъл от предстоящия 14-и студиен албум на певицата. Тавата, озаглавена "Madame X", ще излезе на музикалния пазар на 14 юни.

"Madame X" е първият албум на МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо след "Rebel Heart" от 2015 г. Освен сингъла, записан съвместно с Малума, новата тава на Кралицата на попа включва сътрудничества с Куейво от хип-хоп триото "Мигос" и със Суа Ли от рап дуото "Рей Шримерд".

Последвайте канала на

БТА
578 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини