Ицко Финци и Петручио ни въвличат в бохемски занимания за напреднали

  • 28 март 2019 13:32

  • 910
  • 0
Ицко Финци и Петручио ни въвличат в бохемски занимания за напреднали
© личен архив

Те се срещат и решават да посвирят, да поговорят в рими и да накарат залата да въздиша, да тананика и... избърше сълза на признателност. Те са артистите - бохеми, както се определят сами, като второто е по-важно в случая.

Защото да си бохем е въпрос на кръвна група, на ДНК и още някои придобити таланти , за които навярно ще разберем повече след срещата с актьора - цигулар Ицко Финци и джазпианиста Петручио в петък вечер в клуб Книгата.

След двете невероятни и безпрецедентни по жанр срещи с феновете в Бургас и Велико Търново, двамата професионални бохеми обещават ускорен курс по „БОХЕМСКИ ЗАНИМАНИЯ“ с Карлос Гардел и Пиацола, Крайслер, Брамс, Шостакович, джаз стандарти, филмова музика. Те не просто свирят, но и кометират вкусната тайна, която превръща живота в бохемска среща. Ицко Финци ни припомня свои любими редове от класиката и модерното слово, като всеки път диалогът на тези живи легенди е различен и хрумнал им в контекста на музиката, която претворяват в джази версия.

Удоволствието ни е причинено с подкрепата на фондация „Болкан рок.“ „БОХЕМСКИ ЗАНИМАНИЯ“ В КЛУБ „КНИГАТА“ THE BOOCK , ъгъла на ул.Раковски и бул. Левски ИЦКО ФИНЦИ И ПЕТРУЧИО ПОЕЗИЯ, АКОРДЕОН, ПРОЗА, ПИАНО, КАБАРЕ, ЦИГУЛКА, ВИОЛА.

Заповядайте в петък, 29 март от 20 ч..

Novini.bg
910 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини