Марая Кери пише автобиографична книга

27 март 2019 09:22

Марая Кери пише автобиографична книга
© Getty Images/Guliver
269 1

Марая Кери потвърди пред публиката на концерта си в Ню Йорк, че пише мемоари, съобщи Контактмюзик.

Четиридесет и осем годишната певица изненада феновете, когато заяви, че пише автобиографична книга. След като изпълни песента "Fantasy", Марая ги попита дали знаят, че навремето е посещавала училище за красота. Някои от тях отговориха утвърдително, докато други бяха озадачени. "Е, добре, скоро ще бъде публикувана книга, в която описвам живота си - каза тя. - В нея ще може да прочетете много неща, свързани с мен."

През ноември м.г. изпълнителката на хита "We Belong Together", която има 7-годишните близнаци Марокан и Монро от бившия си съпруг Ник Кенън, спомена, че пише биографична книга.

Запитана за изпълнението си с Арета Франклин, която вече не е между живите, в шоуто "Divas Live" на телевизия Ви Ейч Уан през 1998 г., тя отказа да даде подробности. "Не искам да разкажа всичко, защото пиша мемоари", каза тя. Марая обаче призна, че се почувствала неловко в присъствието на кралицата на соул музиката. "Тогава за пръв и единствен път пяхме заедно - поясни Кери. - Срещали сме се и сме разговаряли много пъти. Бях смутена и не исках да пея заедно с нея - това е кралицата на соула."

Марая Кери се готви да тръгне на европейско турне, за да популяризира албума си "Caution".

БТА
269 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
4ЕПА

2019.03.27 | 13:13

1

ТАЯ СО4НАТА КАК ЩЕ И НАЦЕПЯ ДУПАРАТА

Добави коментар

Водещи новини