Тейлър Суифт ще открие церемонията за Американските музикални награди

Тейлър Суифт ще открие с изпълнение на своя песен тазгодишната церемония за Американските музикални награди, съобщи Контактмюзик.

Изпълнителката на хита "Look What You Made Me Do", която е номинирана за 4 отличия, ще се качи на сцената на "Майкрософт тиътър" в Лос Анджелис на 9 октомври с надеждата, че феновете ще са впечатлени повече от изпълнението й, отколкото от любимата й котка Мередит.

Двадесет и осем годишната певица оповести новината във видео в Инстаграм, което бе пуснато в телевизионното предаване "Добро утро, Америка". Във видеото се вижда как Тейлър прекъсва обявяването на новината, тъй като Мередит напуска снимачната площадка.

"Ще открия церемонията с изпълнение на "I Did Something Bad" - разкри певицата. - Мередит не е много развълнувана за разлика от мен."

Суифт не е пяла на церемонията за Американските музикални награди от 2014 г., когато изпълни песента "Blank Space".

Певицата е спечелила общо 19 Американски музикални награди. На церемонията ще пеят и други знаменитости, като Кари Ъндърууд, "Имаджин дрегънс", Карди Би, за която това ще е първо изпълнение на песен на наградно шоу, откакто роди дъщеря си Кълчър през юли, Пост Малоун.

Водеща ще е Трейси Елис Рос.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Музика

още

Анкета

Трябваше ли повече интелектуалци да подкрепят протестите?

Трябваше ли повече интелектуалци да подкрепят протестите?

Избрано от Интернет