Криско състари Зуека за едно „Наздраве” (видео)

  • 19 януари 2016 21:19

  • 5252
  • 1
Криско състари Зуека за едно „Наздраве” (видео)
©

Сбръчкан до неузнаваемост и със система на ръката, Васил Василев-Зуека изглежда безпомощен. Перспективата да се разпадне на дивана в хола го изнервя. Той скача, сменя бозавото си пуловерче с халат ала Хю Хефнър и събира „набори” на разюздано парти.

Описаното дотук не е мечтаната от актьора алтернатива за изкарване на старините, а сюжетът на видеото към „Наздраве” - новия сингъл на Криско. В него Зуека и аверите му на преклонна възраст се заливат с алкохол, докато в скутовете им се гърчат мацки по жартиери. Запоят е пресечен от шепа пенсионерки, които от ревност започват да налагат моделките с точилки и патерици. По-напористите баби „блъскат” главите на хубавиците в ръба на маса, а пародийната симулация на насилие вече отприщи торнадо от хейтърски коментари в социалните мрежи. Самият рапър се появява само два пъти в кадър – колкото да потупа окуражително екранния си дядо.

Това е вторият клип, в който Криско работи с лице на формата „Като две капки вода”. С победителя в последния сезон Ненчо Балабанов кръстосаха рими в „Шапка ти свалям”, а в „Наздраве” Зуека е състарен изкуствено от гримьорите на шоуто. Процесът по „разкрасяването” му продължил малко над 3 часа научи „Монитор”.

Novini.bg
5252 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.02.15 | 10:32

1
Зуека съвсем оскотя

Добави коментар

Водещи новини