Галена си разменя нежности с разкрепостени фенки

  • 28 октомври 2011 16:12

  • 2227
  • 0
Галена си разменя нежности с разкрепостени фенки
© Интернет

Съблазнителката на попфолка задоволи до едно музикалните желания на разгорещената публика с най-актуалните си хитове, като не пропусна да повиши настроението и с пиперливи шеги в типично свой стил.

Отново в екстравагантен секси тоалет, приковаващ вниманието на всички гости, ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и провокира със страстно и наситено с еротика сценично шоу, което подпали въображението на присъстващите, а част от по-разкрепостените двойки се впуснаха в страстни танци около звездата.

За разлика от друг път, през изминалата вечер ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и не постави на свой прицел мъжката половина от публиката, а спря вниманието си върху няколко дами, с които открито се заигра.

Недвусмислените й закачки и размяна на нежности с момичетата шашнаха всички и мигновено се зароди въпроса за предпочитанията на звездата.

Рози, въздушни целувки и неприкрити въздишки отправяха екзалтираните клиенти към своята любимка, която нагорещи до краен предел купона с хита “DJ-ят ме издаде”.

От своя страна пък ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и издаде, че е готова с песните за новия си албум и планира да го пусне до края на годината.

Освен това, фолк-фурията е измислила и много специална обложка, чието изработване й е отнело доста време, но пази в пълна тайна, така че ни остава само да гадаем и да очакваме с нетърпение новата музикална провокация от звездата.

Последвайте канала на

2227 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини