Робърт Патинсън не търпи критика за музиката си

  • 28 октомври 2011 14:25

  • 1233
  • 1
Робърт Патинсън не търпи критика за музиката си
©

Робърт Патинсън разкри, че обича да прави музика, но се колебае, когато трябва да я сподели с други хора, защото се страхува от критиките, които може да срещне, съобщава Pop Crush.

Макар че записа две песни за първия филм от сагата "Здрач", парчетата"Let Me Sign” и "Never Think”, скоро едва ли ще чуем нещо ново от звездата.

Въпреки това актьорът не отрича възможността един ден да започне да се занимава по-сериозно с музика.

"Хората мразят, когато актьорите стават музиканти, така че ще го избягвам, колкото се може по-дълго", коментира Патинсън.

Робърт е роден в Лондон през 1986 г. и до момента, освен като актьор и музикант, се е изявявал и като модел. Кариерата му започна с ролята на Седрик Дигъри във филма "Хари Потър и огнения бокал".

Истинската слава обаче го сполетя, когато влезе в ролята на вампира Едуард Кълън в сагата "Здрач".

Патинсън беше обявен за един от най-добре платените холивудски актьори през 2009 и 2010 г., а само преди месец в класация на списание Glamour, чаровният вампир беше определен за най-сексапилния мъж сред общо 50 достойни претенденти за титлата, сред които Джони Деп, Дейвид Бекъм и Зак Ефрон.

Последвайте канала на

Весела Найденова
1233 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Aida_v

2011.11.19 | 23:26

1
Харесва ми като актьор и смятам,че има бъдеще момчето,но музикант!По-добре да си пее и свири в къщи,като толкова го влече,защото не всички са глухи.А някои даже разбират от музика.Има защо да го е страх...

Добави коментар

Водещи новини