Мадона се раздели с приятеля си Тимор

  • 22 август 2014 11:40

  • 2633
  • 2
Мадона се раздели с приятеля си Тимор
©

МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо се раздели с приятеля си Тимор Стефънс, защото се спречкали на пътуването им до Южна Франция, съобщи Фимейл фърст.

Тимор изпаднал в немилост на рождения ден на Роко, сина на МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо. Певицата го помолила "учтиво", да си събере багажа и да напусне. Той го направил и казал, че с връзката им е свършено.

След това МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо и обкръжението й отишли в Ибиса, но без Тимор. Стефънс е 26-годишен танцьор. Връзката му с МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо започна през януари. Близки на певицата твърдят пред сп. "Ю Ес уикли", че звездата никога не е била много увлечена по него.

МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо се раздели с предишния си приятел Брахим Заибат през декември миналата година. Той също беше два пъти по-млад от нея танцьор, допълва БТА.

Novini.bg напомня: От септември ти водиш!#tivodish

Последвайте канала на

Весела Найденова
2633 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
МЛАДЕЖ

2014.09.16 | 15:02

2
Сгърчена, капризна бабичка - к,во иска от тези млади момчета!!!... не си вижда егн-то, ами и претенции!!! нагла извратенячка - не се свини да ляга при момчета, които могат да й бъдат синове, че и внуци...

2014.09.11 | 12:39

1
Не е млада,но бих я обработил от всякъде.Пълна програма само да имам възможност

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини