Том Джоунс обича да слуша бг музика

  • 30 октомври 2013 19:52

  • 2796
  • 2
Том Джоунс обича да слуша бг музика
©

"Върнах се заради хората. Публиката ме искаше и ето ме отново в София", бяха първите думи на родна земя на Том Джоунс. Легендарният певец кацна в София с чартърен полет от Тел Авив.

Той обясни, че концертът му в България тази есен е бил изрично негово желание към агента му и това се дължи изцяло на верните фенове. Сър Джоунс пристигна с 20 души екип. Певецът, който е и рицар на Кралицата, сподели още, че иска да си купи дискове с българска музика, предимно фолклорна.

Очаква се утре след концерта той да пообиколи София, казаха от "Болкан ентъртейнмънт". Том Джоунс, явно настроен на спиритуалистична вълна, както подсказва и заглавието на албума, е споделил пред домакините си, че иска да усети духа на града - нещо, което не е успял да стори при предишното си посещение.

Шоуто му е предвидено с изцяло нова сценография, програма и мултимедия и специално осветление и озвучаване, внесени у нас от Германия, за да покрият техническите изисквания на един от най-популярните и обичани изпълнители в света. По предвартиелна информация се очаква зад перкусиите и барабаните да застане горещата мацка Стела Мозгава.

Мая Йорданова
2796 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Troll

2014.01.13 | 19:02

2
Любо, кефиш ли се? Тоя обича да слуша циганска музика, марш да отсервираш масите сега мангусто
Pogledni.me

2014.01.13 | 19:02

1
http://pogledni.me/ - Най-новата социална мрежа за споделяне!!!!! Споделете вашата новина !!

Добави коментар

Водещи новини