Бийтълс автобуси обикалят Ню Йорк и Лос Анджелис

  • 15 ноември 2012 14:23

  • 911
  • 0
Бийтълс автобуси обикалят Ню Йорк и Лос Анджелис
©

Двуетажни автобуси "Бийтълс" обикалят Ню Йорк и Лос Анджелис. Тяхната цел е да популяризират новите грамофонни плочи с дискографията на групата, които се появиха на музикалния пазар.

Ливърпулската четворка завладява света преди половин век, но тяхната музика остава жива и днес. Това може да се докаже с големия интерес към преиздаването на албумите на бандата на винилови плочи в стерео вариант.

Въпреки че "Бийтълс" се разделят през 1970-та, техните компилации продължават да се продават и до днес. Това е третото преиздаване на 14-те албума на групата. През 2009 година дискографията на "Бийтълс" е пусната в продажба на компакт дискове. Тогава само за седем месеца са продадени 17 милиона копия. През 2010-та албумите им са пуснати в продажба и в iTunes. За 2013 година е планирано още едно преиздаване на дискографията на "Бийтълс". Албумите ще бъдат отново на винилови плочи, но този път ще са моно версия.

В специалните двуетажни автобуси, пуснати в Ню Йорк и Лос Анджелис, освен че могат да се видят всички компилации на "Бийтълс", посетителите могат и да чуят някои от парчетата им на грамофон.

Последвайте канала на

911 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини