Джорджо Армани представи плавни линии и много блясък на Седмицата на модата в Милано

  • 25 септември 2023 11:16

  • 1938
  • 1
Джорджо Армани представи плавни линии и много блясък на Седмицата на модата в Милано
© Getty Images

Италианският дизайнер Джорджо Армани закри Седмицата на модата в Милано с плавни линии и много блясък, съобщиха световните осведомителни агенции, цитирани от БТА.

Сред публиката бяха звездите в киното Кейт Бланшет и Жулиет Бинош.

Колекцията съчетава елегантност и практичност. 89-годишният ветеран в модата откри ревюто си под надслов "Вибрации" със сатенен костюм - сако в цвят шампанско и сив панталон. 

Следващите тоалети бяха в същата цветова комбинация - ризи, сака и рокли без презрамки, съчетани с панталони.

Сатенените панталони са акцент в модата за сезона пролет-лято 2024 г. и се комбинират с прозрачни блузи, якета и блестящи типове. Деликатни щампи украсяват якетата, коланите, топовете и дори копчетата. 

"Вибрации" значи цветове, движение, структура, следващи линиите на тялото, каза Джорджо Армани зад кулисите.  

Вечерта премина бляскаво - топове, поли и панталони искряха, част от тях бяха в бяло. Косите на моделите бяха оформени на вълни. 

Чантите са малки и бляскави. Обувките са с равна подметка. Цветовата гама се движи от шампанско и сиво към синьо, зелено и бледорозово. 

"Жените не трябва да бъдат секси на всяка цена", каза дизайнерът. Той се фокусира върху това, което смята за есенцията на модата - облеклото трябва да помага на жените да изразят себе си. "Най-сетне виждам модни колекции с много нормалност в тях."

В четвъртък Армани представи колекцията за втората си линия "Емпорио Армани". 

Последвайте канала на

Весела Найденова
1938 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.09.25 | 12:58

1
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> welcome.to/biocom

Добави коментар

Водещи новини