Пет трика за ниските мъже, с които ще изглеждат по-високи

  • 21 август 2023 15:49

  • 1336
  • 2
Пет трика за ниските мъже, с които ще изглеждат по-високи
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Ниските мъже често страдат от комплекси.

С тези прости стайлинг трикове веднага ще добавите десетина сантиметра към ръста си.

1. Носете едноцветно горно облекло

Едва ли би могло да е по-просто: ако панталоните и сакото са приблизително в един и същи цвят, силуетът ви ще изглежда значително по-строен и издължен. Освен това с един куршум ще ударите два заека: този сезон едноцветните дрехи са много модерни. Разбира се, не ви съветваме да се издокарате в огненочервено или патешко жълто. А черното винаги е стилно, но и малко мрачно. Най-добре пробвайте тъмносиньо или някоя от бежовите тоналности.

2. Избягвайте големите лога и биещите на очи щампи

Всички сме чували, че трябва да носим надлъжно райе, за да изглеждаме по-високи, и че напречните райета правят фигурата по-пълна. Но знаете ли, че и надписите с едри букви на тениската или суитшърта, както и крещящите щампи скъсяват силуета? Същото се отнася за горнищата с леопардова, тигрова или змийска шарка и други подобни животински десени. Тук девизът гласи: сдържаност! Ако непременно трябва да има шарка, то нека е дискретна.

Стилисти алармират: Дамите над 50 да изхвърлят тези неща от гардероба си

3. Обръщайте внимание на кройката

Зле скроени, прекалено големи и размъкнати дрехи деформират тялото оптически и ви правят по-ниски. Това се отнася най-вече за прекалено дългите крачоли на панталона. Не е задължително да купувате скъпи, шити по мярка костюми и да изхвърляте старите. В случая добрият шивач, който се занимава с преправяне на дрехи, може да бъде много полезен. Занесете му саката и панталоните си и неговото тренирано око веднага ще забележи на кои места се налагат поправки. Когато дрехите ви стоят като излети, бързо ще добавите няколко сантиметра към ръста си.

4. Носете обувки, които ви правят оптически по-високи

Спокойно, не ви караме да се покатерите на високи токове. Трикът, който ви предлагаме, няма нужда от тях. По-скоро има общо с формата на обувките. Ако искате да удължите оптически краката си, веднага трябва да изхвърлите чепиците с тъпи носове от шкафа си за обувки. Тази груба форма превръща и без това късите крака в нещо като пънове. За сметка на това класическите дерби обувки с връзки правят крака строен и елегантен. Ако искате да добавите още 1-2 сантиметра, изберете модел с дебела подметка.  

5. Палтата с тесни ревери правят мъжете по-високи

Замисляли ли сте се някога какво значение имат реверите на сакото или палтото? Ако целта ви е да добавите към ръста си няколко сантиметра, непременно обръщайте внимание на такива на пръв поглед дреболии. Тесните ревери крият цели две предимства за дребните мъже: не само издължават оптически горната част на тялото, но правят и кръста по-широк, така че да изглеждате по-мускулести.  

С тези трикове ще успеете да издължите оптически фигурата си, но нищо не ви извисява повече от здравото самочувствие, пише obekti.bg. Винаги помнете, че сте добри такива, каквито сте! Може би „липсващите сантиметри“ притесняват вас много повече от останалите, които най-вероятно дори не ги забелязват.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1336 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.08.21 | 17:48

2
Що е скорпион роден, все е импотент, ЛАЙНО
xxx

2023.08.21 | 16:16

1
❤️Казвам се Паyлa, на 23 години съм) Амбициозен SЕХ модел 18+) Обичам да ме снимат гола) Моля, оценете снимките ми ➤ Ja.cat/id369032

Добави коментар

Водещи новини